UFC

McGregor savjetuje Silvu: 'Pronađi natjecanje za sebe pa nastavi'

Conor McGregor
 screenshot/YouTube
Conor McGregor jedan je od rijetkih koji ne misle kako bi Anderson Silva trebao završiti karijeru

Kroz svoje medijske nastupe i statuse na društvenim mrežama, Conor McGregor je više puta iskazao veliko poštovanje prema Andersonu Silvu, a čak su postojali i neki razgovori o tome da se njih dvojica nađu u Octagonu. To se na kraju nije provelo u djelo, nego je Silva svoju UFC karijeru završio porazom od Uriaha Halla proteklog vikenda.

Kažemo UFC karijeru, jer Silva još uvijek nije otpisao mogućnost nastavka borilačke karijere izvan UFC-a, a McGregor je jedan od onih koji ga u tome podržavaju. Nedugo nakon Silvinog poraza te prvih izjava, upitan je putem Twittera što misli o Silvinom nastupu, a na upit je odgovorio.

"Tužno je bilo gledati borbu, ali ja bih mu poručio da nastavi. Pravi borci nikad ne izgube vatru pa zašto ju onda silom tjerati? Jednostavno treba uzeti vremena za pronaći pravo natjecanje, a onda nastaviti. Pravo natjecanje postoji, za sve razine i borce svih godina. Pronađi to i nastavi raditi ono što voliš. Zauvijek!", poručio je McGregor jednom od najvećih boraca svih vremena.

Ukratko, McGregor smatra da bi Silva, ako ima toliku želju, trebao nastaviti, ali kroz nastupe u nekoj manjoj promociji, nikako protiv najboljih boraca svijeta. To zapravo uopće nije loš savjet.

Linker
23. travanj 2024 23:17