UFC

McGregor se prisjetio ciljeva iz 2013. godine: 'Neke sam premašio, a nekima sam vrlo blizu'

Conor McGregor 2013. i 2020. godine
 screenshot
Conor McGregor prisjetio se ciljeva iznesenih prije sedam godina te je iste usporedio s postignutim

Vrtoglavi uspon od mladog i talentiranog borca do zaštitnog znaka cijelog sporta ostvario je Conor McGregor, otkako je početkom 2013. godine stigao u UFC. Najvažnije je kako je od samog početka, još dok je bio član Cage Warriors promocije, znao što želi, a prelaskom u UFC su isti dodatno porasli. To je otkrio i u jednom statusu na Twitteru koji je postavio u studenom 2013. godine, a sad ga se odlučio prisjetiti. Bilo je to u vrijeme kad je Conor već imao dvije UFC pobjede, nad Marcusom Brimageom i Maxom Hollowayem te se nadao nastupu u svojoj domovini, koji mu je UFC u ljeto iduće godine omogućio.

"Želim samo dva zlatna pojasa, crni pojas u jiu-jitsu, plaketu Kuće slavnih i 25 milijuna u banci. Tražim li puno? Vrijeme je za trening", napisao je tim putem McGregor, da bi onda napisao današnji stav:

"Moje želje i ciljevi iz 2013. godine. Nekima sam blizu, neke sam premašio. Oni kojima sam blizu su i dalje u igri. Radite prema ispunjenju svojih ciljeva", napisao je Conor.

Ono što je nadmašio je stanje na njegovom bankovnom računu, budući da prema web stranici "Celebrity net worth" posjeduje bogatstvo u vrijednosti od 120 milijuna dolara. Pojaseve je osvojio, dok mu preostaju druga dva cilja. Onaj s Kućom slavnih će neupitno uslijediti kad se konačno i ozbiljno umirovi. Što se tiče pojasa, trenutno je na smeđem, znači niti to nije daleko od ostvarenja.

Linker
24. travanj 2024 03:23