UFC

McGregor zatražio Masvidalov '3 piece with soda'!

 Screenshot (YouTube)
Conor McGregor pozorno je pratio glavnu borbu UFC 244 priredbe u kojoj je nakon intervencije doktora pobjedu i 'BMF' pojas ugrabio Jorge Masvidal.

McGregor je poslije eventa u New Yorku preko Twittera poručio da su fanovi 'opljačkani za jedan klasik', a imao je i što za reći na posao 'cutmana'.

"Oni u kutu moraju imati više samopouzdanja u trenucima kada borac mora mirovati. U pauzi između prve i druge runde zbog kretanja je propušten ključan trenutak za popravak štete. U svakom slučaju, solidna borba i okrenimo se prema idućoj, a to sam ja", napisao je McGregor u videu na kojem se nalazi Nate Diaz u društvu UFC-ovog liječnika Grega Hsua.

McGregorova poruka odmah je protumačena kao prozivka borcu iz Stocktona. A da ne bi bilo da je prozvao smo poraženog iz borbe u Madison Square Gardenu, McGregor se javio i Masvidalu.

"Hej Burger King, mogu li dobiti '3 piece with soda' i jednu kutiju piletine. S puno soli i octa. Zahvaljujem", napisao je Irac na Twitteru poruku iz koje je jasno da se odnosi na 'Gamebreda'.

Naime, '3 piece with soda' je izraz koji se u ovom slučaju, ne odnosi na jelo i piće, već na kombinaciju od tri udarca koju je Masvidal proslavio kada je u Londonu u 'backstageu' izudarao Leona Edwardsa.

Ako pitate Masvidala, on će vam vjerojatno reći da je sve to samo priča kojom McGregor pokušava ostati relevantan.

"Dobro znate što bih učinio tom malom liku. Totalno bih ga razj*bao, on je patuljak. Dana White mi je rekao da sam previše za njega. Zar zaista mislite da je pogledao ovaj meč i poželio borbu sa mnom? On nije retardiran", izjavio je još u nedjelju Masvidal na press konferenciji nakon priredbe.

Podsjetimo i na to da je Conor najavio svoj povratak na priredbi koja će se održati 18. siječnja. Ime njegovog protivnika još nije poznato...

Linker
16. travanj 2024 05:17