UFC

McGregora zanima i Gaethje: 'Tko zna, on je možda idući'

Conor McGregor i Justin Gaethje
 Instagram
Conor McGregor se ove godine želi što češće boriti pa je tako spreman i na opciju gdje bi brzo pobijedio Donalda Cerronea, a onda se što prije vratio, možda čak i borbom protiv Justina Gaethjea.

Justin Gaethje najveći je gubitnik trenutne situacije u UFC-ovoj lakoj kategoriji, odnosno nakon što se Conor McGregor vratio. Khabib Nurmagomedov borit će se protiv Tonyja Fergusona tek u travnju i čini se kako se Gaethje u ovom trenutku nema boriti protiv koga. No, Conor McGregor možda mu je spreman ponuditi priliku već nakon svoje ovomjesečne borbe.

"On je na listi i možda ću protiv njega odraditi već iduću borbu. Smijao sam se nekim njegovim izjavama, on je zabavan momak. Jedino što neke stvari previše uzima srcu, ali razumijem kako se osjeća. Mogu brzo pobijediti Donalda i brzo se vratiti borbom protiv njega. Nisam siguran hoće li se to dogoditi, no Justin je sigurno na mojoj listi", rekao je McGregor u razgovoru za svoj portal MacLife.com.

Osvrnuo se Conor i na Gathjeove izjave usmjerene prema njemu, odnosno na glasno izražavanje nezadovoljstva činjenicom da bi Conor u slučaju pobjede nad Cerroneom mogao dobiti priliku napasti titulu prvaka lake kategorije.

"Ne mislim kako on ima išta protiv mene, postoje ljudi iznad njega koji sve dogovaraju. To je borba koja će svima donijeti najviše novca. Mislim da on dok govori te stvari nema namjeru mene napraviti negativcem. Ja sam napravio sve što čovjek može poželjeti od jednog borca ili zaposlenika, od nekoga za koga će platiti da bi ga gledali. Mislim kako ovo uistinu nije ništa osobno protiv mene i da on shvaća kako stvari zapravo stoje", objasnio je.

Conor i Cerrone bore se 18. siječnja, a Irac je najavio kako će ovo biti njegova godina. Čini se kako mu je glavni plan nakon Cerronea se obračunati s Jorgeom Masvidal. No, možda se on bude borio za titulu u velteru, a onda je Gaethje itekako realna opcija, ako Conor ne namjerava čekati do kraja ljeta ili početka jeseni na pobjednika borbe Khabiba i Tonyja.

Linker
16. travanj 2024 10:35