UFC

McGregorov trener: 'Nema tog psihologa koji će Poirieru iz glave izbrisati ono što je doživio'

Dustin Poirier, Dana White i Conor McGregor
 Screenshot (YouTube, UFC)
John je uvjeren u novi Conorov trijumf, a u razgovoru s The Mac Lifeom je objasnio i zašto

John Kavanagh uvjeren je da Conor McGregor i njegov tim imaju veliku psihičku prednost uoči revanša s Dustinom Poirierom.

Iako Poirier najavljuje jednu "potpuno drugačiju borbu" i tvrdi da neće ponoviti pogrešku iz prvog susreta, trener bivšeg dvostrukog prvaka smatra da nema tog sportskog psihologa koji će Dustinu pomoći da zaboravi težak poraz iz 2014. godine.

"On se sada bori sa životinjom koja se razlikuje od bilo kojeg prethodnog protivnika. Bori se s nekime tko te može nokautirati jednim udarcem, a to je ujedno i moć koju je već osjetio. Mislim da bi mogao cijeli život odlaziti sportskim psiholozima, ali to mu neće iz glave izbrisati ono što je doživio. On zna da se suočava s nekime tko mu može vrlo, vrlo brzo ugasiti svijetla. A taj netko je sada puno moćniji i iskusniji nego što je bio prije", iznio je svoje mišljenje Kavanagh u razgovoru s The Mac Life portalom.

'Notorious' i 'The Diamond' po drugi će se puta u svojim karijerama obračunati 23. siječnja kada se na Otoku Yas održava veliki UFC 257.

Linker
25. travanj 2024 22:38