UFC

McGregorov trener otvoren za organizaciju 'turnira' u lakoj, pogledajte kako bi izgledali parovi

 Screenshot (YouTube, UFC)
UFC 249 neće se održati 18. travnja, a odgoda dugoiščekivane priredbe neke je inspirirala da iznesu svoj prijedlog za rješenje trenutne situacije u lakoj kategoriji.

Khabib Nurmagomedov i Tony Ferguson trebali su biti glavne zvijezde UFC 249 priredbe, ali je aktualni prvak zbog koronavirusa zapeo u Rusiji. Potom je kao zamjena za neporaženog Dagestanca u meč protiv 'El Cucuyja' uskočio Justin Gaethje, ali na kraju smo ostali i bez tog dvoboja. A sva ta događanja bitno su utjecala i na UFC-ove planove koji su uključivali potencijalni revanš Khabiba i Conora McGregora...

Dana White nikada nije skrivao želju da u Octagonu ponovno spoji svoje najveće zvijezde, ali bila je to ideja s kojom se dio fanova i boraca nikako nije slagao. Za takve, McGregorov uspješan povratak u kojem je zaustavio Donalda Cerronea nije bio dovoljan za novi napad na titulu. Mogi su, naime, smatrali da Gaethje zaslužuje ići na uspješnijeg iz borbe Khabiba i Tonyja pa se tako nedavno pojavila i ideja o Justinovom meču s bivšim dvostrukim prvakom.

Upravo u tom smjeru sada je otišla i Twitter stranica MMA History Today koja je predložila da se jednom kada to bude moguće održe sljedeći mečevi: Khabib protiv Fergusona i McGregor protiv Gaethjea.

Takva ideja očito se svidjela i treneru slavnoga Irca koji je u komentarima nadodao: "Neka se polufinala održe u kolovozu, a finale na Staru godinu."

Inače, Kavanagh je i ranije preferirao Gaethjea kao idućeg suparnika za svog borca govoreći da je to meč koji bi bio "korak prema povratku titule".

Što vi mislite o organizaciji jednog ovakvog 'turnira'?

Linker
23. travanj 2024 18:14