UFC

Mike Perry nastupa 27. lipnja na Fight Islandu u borbi kojoj su se mnogi nadali

Mike Perry
 screenshot
Priredba koju će UFC održati na 'Fight Islandu' 27. lipnja dobila je pojačanje u zanimljivoj borbi.

Nakon što se proteklih tjedana istaknuo novom serijom ispada na društvenim mrežama i sebi sklonim izjavama, Mike Perry (13-6, 6-6 UFC) napokon će se i boriti. To će biti već za tri tjedna, odnosno 27. lipnja, budući da je za taj datum ugovorena njegova borba protiv Mickeya Galla (6-2, 5-2 UFC). Ugovaranje iste oduševilo je fanove, posebno zbog toga što su joj se mnogi već neko vrijeme nadali.

Bit će to borba koja za Perryja dolazi u jedno prijelazno vrijeme karijere. Nakon što je napustio suprugu te nakon toga i tim, Perry je najavio da nema namjeru raditi s trenerima niti da će u idućoj borbi u svom kutu imati ikoga osim svoje nove djevojke. Hoće li to uistinu biti tako, saznat ćemo na UFC-ovom otoku, gdje će se borba održati. Znajući Perryja, ništa nas ne bi trebalo začuditi.

"Platinumu" će to biti i vrlo važna borba, budući da je u posljednje dvije poražen i to baš u trenucima kad se činilo da bi mogao dodatno oploditi svoj neupitni borilački talent. Posebno loše izgledao je u prosincu, kad ga je nakon samo minutu i pol nokautirao Geoff Neil. To mu je ujedno bio i prvi poraz nokautom, nakon što je ranije prezentirao nevjerojatnu izdržljivost pa mnogi vjeruju da mu je i "brada" popustila.

Mickey Gall borac je koji nastupa puno manje nego što bi on i ljubitelji sporta željeli. S dva nastupa u 2019. godini napokon je to uspio popraviti, no onda se dogodilo da ove godine još uvijek nije ušao u Octagon. Sjajni 188 cm visoki grappler tako će nastupiti po prvi put napokon kolovoza i pobjede protiv Salima Touahrija.

Ova priredba do sada je na svoj program dobila desetak borbi, no niti jedna još uvijek nije potvrđena kao glavna. No, zato je priredba jučer službeno potvrđena kao prva koju će UFC organizirati na svom otoku.

Linker
26. travanj 2024 10:02