UFC

Mike Perry u prosincu protiv velteraške nokauterske senzacije

Mike Perry
 screenshot/Youtube
UFC 245 program pojačan je nastupom jednog od najatraktivnijih MMA boraca u ovom trenutku. 'Platinum' Mike Perry dolazi u Las Vegas na posljednji ovogodišnji UFC-ov PPV program gdje će se boriti protiv trenutno najveće nokauterske senzacije u velter kategoriji, Geoffa Neala.

Nakon fantastične borbe protiv Vicentea Luquea u Urugvaju, Mike Perry trebao je uzeo kratku pauzu zbog ozljede nosa koju je u njoj doživio. Osim toga, uistinu mu je malo nedostajalo za pobjedu protiv Brazilca, a mogao se utješiti tek drugim bonusom za borbu večeri u nizu. Također, sigurno je zaradio novu dozu fanova koji će ga bodriti u idućem nastupu. A taj je na rasporedu 14. prosinca na UFC 245 priredbi.

Perryja (13-5, 6-5 UFC) će tamo čekati Geoff Neal (12-2, 4-0 UFC). U pitanju je trenutno najzanimljiviji potencijal kategorije do 77 kilograma koji je impresivno odradio svoja četiri dosadašnja UFC nastupa. U promociju je stigao putem Contender Series showa, a onda je svakom borbom oduševljavao sve više. Ipak, posebno vrijedan dojam ostavio je brutalnim i atraktivnim nokautima u borbama protiv Franka Camacha i Nika Pricea. Ovo je vrlo bitna borba za njega jer bi pobjedom vjerojatno trebao pronaći svoje mjesto u Top 15 poretku kategorije.

No, Perry svakom borbom izgleda sve bolje, a također svakim nastupom oduševljava fanove svojom srčanošću i željom. Upravo to u kombinaciji s nevjerojatnom karizmom i velikom aktivnošću po pitanju nastupa je od njega je stvorilo jednu od novih UFC zvijezda. I ne treba čuditi što se ova borba, automatski kandidat za borbu večeri, nalazi na UFC 245 priredbi. Nju predvodi borba za velter titulu između Kamarua Usmana i Colbyja Covingtona, a na programu su još dvije borbe za titulu, u ženskom bantam i muškoj perolakoj kategoriji.

Linker
19. travanj 2024 06:36