UFC

Miočić Cormieru i svima koji ga podcjenjuju poručio: Volim ušutkivati ljude, dobar sam u tome!

Stipe Miočić
Stipe Miočić će konačno biti u prilici da pokaže kako je bolji borac od Daniela Cormiera kada se sljedećeg vikenda ponovno susretnu u Octagonu na UFC 241 priredbi u Anaheimu.

Nakon lanjskog poraza na UFC 226 priredbi u Las Vegasu gdje je Cormier nokautom u prvoj rundi završio Miočićevu vladavinu teškom kategorijom i oduzeo mu pojas prvaka, "Vatrogasac" je godinu dana strpljivo čekao priliku da vrati naslov i pokaže kako je poraz bio tek rezultat njegove pogreške.

U novom intervjuu za thescoreMMA američko- hrvatski borac se osvrnuo na veliki revanš koji ga očekuje za samo tjedan dana. Upitan na čemu je radio u dvorani i planira li u ovoj borbi pokazati nešto novo po pitanju svojih vještina Miočić nije imao što posebno izdvojiti već se pripremao za sve.

"Nadam se da ću držati lijevu ruku u gardu", u šali je rekao Stipe. "Radio sam na svemu kao i inače, normalne stvari. Jer u ovom sportu, ako napravite pauzu i neko vrijeme ne trenirate, drugi će vas brzo prestići. Ludo je koliko se sport razvija i borci postaju bolji. Tako da kad odete trenirati sve počinjete iznova. Ja sam jednostavno radio na svojim vještinama i obožavam to."

Miočić kaže kako je trening kamp za UFC 241 bio sjajan te da nije ništa posebno mijenjao u odnosu na svoje normalne pripreme.

"U trening kampu sve je na neki način isto, ali naravno da su neke stvari drugačije. Radimo na slabostima, radimo na svojim snagama i sve te stvari, ali to je isto kao i u svakom trening kampu. Svaki trening kamp neke stvari radimo drugačije, čak i ako se pripremamo za istog protivnika. Imali smo dobre trening parntere i iskreno mogu reći da su ovo bile dobre pripreme. Trenirao sam kroz cijelu godinu, ali nisam pretjerivao i ubijao svoje tijelo. Sada sam u dobroj formi i ovaj kamp je bio sjajan."

Cormier je na press konferenciji uoči meča izjavio kako Miočič jednostavno nije na njegovom nivou te da ga nikako ne može pobijediti. Svima koji su takvog mišljenja borac iz Clevelanda je kratko poručio:

"Volim ušutkivati ljude, dobar sam u tome."

UFC 241 održava se u noći sa subote na nedjelju 17. kolovoza u Honda Centeru, u kalifornijskom Anaheimu. Cormier i Miočić nastupit će u glavnoj borbi večeri dok uz njih s glavnog programa vrijedi izdvojiti borbu Anthonyja Pettisa protiv Natea Diaza i Yoela Romera protiv Paula Coste.

Linker
19. travanj 2024 03:14