UFC

Miočić zahvalio Cormieru: 'Opak tip, hvala mu što je nastavio otvoreno se boriti'

Stipe Miočić
 screenshot
U svojoj izjavi odmah nakon pobjede protiv Daniela Cormiera, Stipe Miočić prokomentirao je borbu i otpor koji mu je dosadašnji prvak pružio i način na koji ju je završio, ali je isto tako i zahvalio Cormieru što se nastavio do kraja boriti otvoreno.

Daniel Cormier dobio je prve tri runde borbe protiv Stipe Miočića. Prvu je dobio možda čak i rezultatom 10:8, budući da je bio toliko uvjerljiv. Pogodio je Stipu Miočića mnogim snažnim udarcima, izdržao je veliki broj njegovih, no na kraju je bio onaj koji je pao i ostao bez pojas. Pojas je ponovno u vlasništvu Stipe Miočića, koji je odmah nakon borbe prokomentirao što se događalo u Octagonu. Pohvalio je svog protivnika, ali mu se isto tako i zahvalio.

"Ovo zvuči sjajno. DC je opak kujin sin, to mu moram priznati. Hvala Bogu što je taj opaki tip nastavio boriti se. Ovo je borba i tu se uistinu može svašta dogoditi", rekao je Miočić odmah nakon pobjedu, dok ga u kavezu s njim razgovarao Joe Rogan, na to nastavivši: "Znao sam da mu radim štetu udarcima u tijelo. Počeo je spuštati ruke i vidio sam da trebam nastaviti raditi i da će mi ostavi otvorenu priliku. Ona se pojavila i moja desna ruka je odradila posao. Trener mi je govorio da koristim desnu ruku i poslušao sam ga."

Nekoliko vezanih krošea desnom rukom bili su oružje kojim je borba završena, no zapravo su sve pokrenuli spomenuti udarci u tijelo. Stipe se još zahvalio publici u Anaheimu, nakon čega je otišao proslaviti ovu veliku pobjedu. 13 mjeseci čekao je revanš, a kad ga je napokon dobio je pokazao koliko je dobar borac, ali i koliko srce se nalazi u njemu. Kad osvojite naslov prvaka nakon što prođete kroz nešto kroz što je danas prošao Stipe Miočić, taj naslov svakako vrijedi dodatno više.

Linker
25. travanj 2024 21:58