UFC

MMA zajednica se odlučila na peticiju protiv ESPN-ove perjanice Stephena A. Smitha

Ilustracija
 Screenshot
Priča sa Stephenom A. Smithom i Donaldom Cerroneom je otišla korak dalje. Sada MMA zajednica traži da ESPN isključi svog poznatog komentatora i analitičara Stephena A. Smitha iz eventualnih daljnih "gaža" na UFC-ovim eventima. U tu svrhu je pokrenuta online peticija.

Podsjetimo kako je Smith žestoko kritizirao Donalda Cerronea nakon UFC-a 246 i poraza od Conora McGregora. U analizi nakon eventa koju je među ostalim radio i s Joeom Roganom, Smith se obrušio na UFC veterana praktički ga optuživši da je došao pokupiti lovu i bio je spreman za kraj već nakon 15 sekundi prve runde.

MMA zajednica, koja izuzetno poštuje Cerronea i sve što je ostvario unutar Octagona, je stala na stranu UFC borca pa je Smith posljednjih nekoliko dana pod paljbom na forumima i društvenim mrežama. Nisu samo fanovi stali u obranu "Kauboja"... mnogi istaknuti borci su također ustvrdili da tako nestručan čovjek na tako uglednoj televiziji kao što je ESPN, ne bi smio govoriti o stvarima koje jednostavno ne razumije.

Posljednji koji nas je pritom uspio i nasmijati, je bio bivši UFC-ovac i bivši borac Bellatora Josh Thomson. On je u četvrtak objavio video na kojem Smith udara fokusere tijekom amaterskog boksačkog treninga. Malo je reći da Smith ne izgleda atletično i koordinirano, radi čega je postao sprdnja čitave MMA zajednice.

Ukoliko želite potpisati peticiju da se Smitha makne s MMA prijenosa, možete to učiniti na ovom LINK-u.

Linker
25. travanj 2024 10:48