UFC

Moraes prihvatio borbu protiv Garbrandta pa pao na COVID-19

Marlon Moraes
 Luciano Belford / AGIF / AFP
Marlon Moraes i Cody Garbrandt trebali bi se uskoro naći u Octagonu

Vrhunska borba u bantam kategoriji, koja bi prema svemu sudeći mogla donijeti izazivača UFC-ove kategorije do 61.5 kilogram, uskoro bi mogla biti dogovorena. Barem je tako rekao Marlon Moraes, koji je svoje planove iznio u razgovoru za ESPN.

"Borba koju UFC treba odraditi je između mene i Codyja Garbrandta. Mislim kako će se Sterling idući boriti protiv Yana, a onda bi idući trebao biti pobjednik borbe između Codyja i mene. UFC to planira za listopad. Borba mi je ponuđena i prihvatio sam ju. Sad samo čekam povratku informaciju iz UFC-a", rekao je Moraes, da bi otkrio i jednu lošiju informaciju:

"Nažalost, moja supruga i ja smo dobili virus. Bili smo neko vrijeme jako slabi, imali smo jake simptome. Ja srećom nisam morao ići u bolnicu, ali moja supruga je. Proveli smo tamo jedan dan, dobro su je tretirali. Dali su joj je lijekove i ostavili je na promatranju."

Moraes je trenutno još uvijek na oporavku, a unatoč tome što se još uvijek loše osjeća je uspio popratiti UFC 251 priredbu. Zadovoljan je viđenim, ali mu je žao što Jose Aldo nije došao do titule. No, vjeruje da će ona doći u Brazil, onog trenutka kad on uđe u Octagon boriti se za nju.

Što se tiče borbe protiv Garbrandta, ona itekako ima smisla, budući da se radi o trenutno prvoplasiranom i trećeplasiranom borcu ljestvice izazivača.

Linker
20. travanj 2024 01:46