UFC

Munhoz pozitivan na koronavirus! UFC traži novog protivnika za bivšeg prvaka, evo tko su favoriti

Pedro Munhoz
 Instagram
UFC je prisiljen na novu izmjenu programa, a rasplet situacije s nestrpljenjem prati Frankie Edgar

Novi slučaj koronavirusa u UFC-u! Pedro Munhoz bio je pozitivan na testiranju pred samo polijetanje iz Las Vegasa pa je tako njegov nastup na Otoku Yas u posljednji trenutak otkazan.

Poznati brazilski borac trebao se, podsjetimo, 15. srpnja na 'Fight Isladu' boriti protiv bivšeg UFC-ovog prvaka Frankieja Edgara koji sada s nestrpljenjem čeka rasplet ove situacije. Naime, nedugo nakon što se pojavila informacija da je UFC otkazao i Edgarov debi u bantam kategoriji, Ariel Helwani saznao je da se ipak radi na pronalaženju Munhozove zamjene.

Kao jedan od favorita u toj utrci spominje se Ricky Simon koji se već nalazi u Abu Dhabiju, a navodno je i već prošao sva testiranja. Javili su se, što sami, a što preko svojim menadžera, i Cody Stamann te Jimmie Rivera.

Kao još jedna opcija pojavio se i Chito Vera, a maštu fanova je zagolicao i Aljamain Sterling koji je na svom Twitter profilu podijelio Edgarovu poruku i uz nju napisao da "pakira kofere".

Ipak, mnogi ne vjeruju u to da će Sterling uskočiti kao zamjena budući da bi upravo on trebao biti prvi izazivač za pobjednika iz meča Petr Yan vs. Jose Aldo.

"Žao mi je što si imao pozitivan test, želim ti brz oporavak i javi se čim budeš spreman. Ja ću čekati", poručio je Edgar Munhozu nakon što su mu prenijeli vijest.

Linker
20. travanj 2024 00:19