UFC

'Nadam se da će Ngannou postati prvak, već bih se sutra ponovno borio s njim'

Francis Ngannou
 Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
Prvi put se nije dobro proveo, ali to izgleda nije ni obeshrabrilo opasnog UFC-ovog nokautera

Rijetki su oni koji prozivaju Francisa Ngannoua, ali to je ne tako davno odlučio napraviti Jairzinho Rozenstruik. Ovaj surinamski nokauter pokušao je u svibnju 'Predatoru' preoteti izazivačku poziciju, ali nije se dobro proveo te je za svega 20 sekundi završio na podu UFC-ovog Octagona u Jacksonvilleu.

No 'Bigi Boy' danas nimalo ne žali za tom odlukom. Odlučio je čovjek riskirati, to nije prošlo, ali ne znači da neće nekom drugom prilikom... Upravo je zato Rozenstruik spreman ponovno prihvati meč s opasnim kamerunsko-francuskim nokauterom.

"Nimalo ne žalim zbog toga. Bila je to velika prilika. Bili smo svjesni da se radi o velikoj borbi i velikom izazovu. Nisu se stvari nisu odvile onako kako sam htio, ali moj san i dalje živi. Nadam će on postati prvak, a ako me pitate, već bih se sutra ponovno borio s njim. Zapravo, mogu reći i da već treniram za naš novi susret. Imam poštovanja prema njemu, a ovo je samo posao. Želim mu sreću i nadam se da ću ga ponovno vidjeti", priča Jairzinho u razgovoru s MMA Junkie portalom.

JACKSONVILLE, FLORIDA - MAY 09: Francis Ngannou (R) of Cameroon misses a punch against Jair Rozenstruik of Suriname in their Heavyweight fight during UFC 249 at VyStar Veterans Memorial Arena on May 09, 2020 in Jacksonville, Florida.   Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
Rozenstruk vs. Ngannou

Surinamski udarač je sve do UFC 249 priredbe imao savršenih 10-0 kao MMA profesionalac. Njegov prvi poraz bio je itekako bolan, ali ništa što se ne može prebroditi.

"Takve stvari se događaju u borbama. Poraz nikad nije dobar, ali sad sam se već vratio u dvoranu i spremam se za povratak u Octagon. To je nešto čemu se najviše veselim", dodaje Rozenstruik.

Ali prije potencijalnog revanša s Ngannouom, 32-godišnjeg Surinamca čeka još jedno veliko ime i nastup na UFC 252 priredbi koja se 15. kolovoza održava u Las Vegasu. Naime, tamo će Jairzinha u kavezu dočekati bivši prvak Junior Dos Santos.

"Ukazala mi se prilika i pristao sam. Junior je dobar lik kojeg poštujem. Treniramo u istoj dvorani i svaki put kad se sretnemo je dobar prema meni. Ali na kraju dana, ovo je posao koji moramo odraditi", zaključuje Rozenstruik.

Podsjetimo, UFC 252 predvodit će veliki okršaj za teškašku titulu između prvaka Stipe Miočića i njegovog izazivača Daniela Cormiera.

Linker
16. travanj 2024 10:37