UFC

'Najopasniji protivnik još od Cormiera' - Rogan objasnio zašto na UFC 247 stiže najbolji mogući Jon Jones!

 Screenshot (YouTube, UFC
UFC-ov komentator Joe Rogan vjeruje da ćemo ovog vikenda u Octagonu ponovno imati priliku gledati onu najbolju moguću verziju Jona Jonesa (25-1-1 nc), a najzaslužniji za to bit će njegov idući izazivač Dominick Reyes (12-0).

Rogan upozorava da aktualnom prvaku iz poluteške u kavez stiže vrlo opasan suparnik i neporaženi borac koji puca od samopouzdanja. Štoviše, slavni komentator tvrdi da će Reyes 'Bonesu' biti najteži protivnik još od Daniela Cormiera.

"Vjerujem da je Reyes najopasniji borac s kojim se Jones susreo još od Daniela Cormiera. Mislim da Dominick posjeduje vrlo unikatan set izazova. Prije svega, dužinu. Zatim činjenicu da je neporažen. Postoji to neko samopouzdanje koje stiže iz neporaženosti, a Dominicku toga ne nedostaje. On vjeruje u sebe i zbog toga je zaustavio protivnike poput Weidmana, OSP-ja... On vjeruje u svoju moć i udarac, a dovoljan je samo jedan da vas nokautira. On ima i sjajan rad nogu te ostale kretnje. Pored svega, upravo je imao priliku gledati kako se Jon muči s Thiagom Santosom. On ima stil i može kopirati taj uspjeh, napadati noge...", objašnjava Rogan u svom podcastu.

Od posljednjeg meča s Cormierom, Jones je svladao tri suparnika. Prvo Alexandera Gustafssona, a potom i Anthonyja Smitha te Thiaga Santosa.

"Opasna je to borba za Jona, ali vjerujem da on to itekako dobro zna. Jon je prvak, pravi prvak. Najveći u povijesti poluteške kategorije. Stoga vjerujem da ćemo vidjeti njegovo najbolje izdanje. Mišljenja sam da njemu treba prava prijetnja kako bi ga prestrašila i nabrijala. Ne znam je li tako doživio Santosa, ali mislim da treba nekog poput Reyesa pa da opet vidimo onog lika koji je u revanšu nokautirao Cormiera, koji je u revanšu zaustavio Gustafssona... To je pravi Jon Jones", zaključuje Rogan, a je li u pravu saznat ćemo ovog vikenda kada je na rasporedu UFC 247 priredba.

Linker
26. travanj 2024 21:12