UFC

Najpopularnija borkinja svijeta već mjesec dana čeka borbu: 'Dana White i UFC mi ne odgovaraju na poruke'

Paige VanZant
 screenshot/Youtube
Paige VanZant završila je s oporavkom i spremna je za novu borbu u UFC-ovom Octagonu. No, čini se da ta informacija ne znači puno njenim poslodavcima, budući da je borkinja otkrila kako već punih mjesec dana ignoriraju njene poruke u kojima traži novi nastup.

"Imam još jednu borbu na svom ugovoru i rekla sam UFC-u prije četiri tjedna kako sam se spremna boriti. Želim se boriti, ugovorite mi borbu. Prošlo je mjesec dana, a od njih nisam čula niti riječ. Pokušavam isprovocirati reakciju i dobiti borbu jer cijelo vrijeme sam spremna i samo čekamo vijest protiv koga ću se boriti", potužila se Paige TMZ-u.

Mnogi će odmah pretpostaviti kako je ovdje UFC odlučio igrati neku svoju igru. Naime, Paige je nedavno izjavila kako nije zadovoljna sa svojim primanjima u UFC-u te kako će nakon što odradi ugovor, a na njemu joj je ostala još samo jedna borba, provjeriti koliko vrijedi "na tržištu". Dodala je kako više zaradi od objava na Instagramu nego od borbi i da joj se za trenutnu svotu novca ne isplati boriti. No, da bi došla u poziciju zaraditi više, morat će odraditi ono što joj nalaže ugovor s poslodavcem koji ju je zapravo plasirao na veliku scenu nakon što su primijetili njen marketinški potencijal. Dana White je na njene posljednje izjave dao samo kratak komentar kako je sretan zbog nje i kako voli čuti informaciju da nekom borcu ili borkinji UFC zapravo nije potreban da bi dobro zaradio. Nakon toga više nije komentirao tu situaciju, a prema onome što kaže Paige, čini se kako nema vremena niti za nju samu.

"Poslala sam poruku Dani Whiteu i tražila sam borbu u prosincu. U to vrijeme imala bih deset do 12 tjedana za pripremiti se. Prošlo je četiri tjedna, ja sam i dalje jednako spremna, ali ne znam što se događa. Znam da trenutno imaju puno borbi koje će se dogoditi, puno velikih borbi, čak tri tjedna u nizu. No, ovo je najduže što sam ikad čekala na odgovor. Posebno jer konstantno dobivam prozivke drugih borkinja. To sam i rekla UFC-u, navela sam koje me djevojke prozivaju i koje od njih su mi zanimljive. Još uvijek nismo dobili nikakav odgovor. Meni je ovo sad postala igra čekanja, ali ne znam što se događa. Treniram u punom intenzitetu, čak sam spremna i za bilo koju kategoriju", objasnila je.

Paige se posljednji put borila u siječnju ove godine, kad je savladala Rachael Ostovich. U UFC-u je od kraja 2014. godine te je u Octagonu upisala pet pobjeda i tri poraza. Kao što je i sama navela, vrlo je uspješna izvan kaveza gdje je pravi magnet za sponzore koji ne mogu ignorirati njenih 2.3 milijuna pratitelja na Instagramu. A iste ne može ignorirati niti ona te ih gotovo svaki dan razveseli novom objavom.

Linker
18. travanj 2024 05:05