UFC

Nekoliko velikih pojačanja: Pogledajte kako izgleda novi popis borbi za UFC 249!

Tony Ferguson i Justin Gaethje
 Instagram (UFC)
Potvrda meča između Tonyja Fergusona i Justina Gaethjea bila je samo početak pa smo tako nedugo nakon toga saznali i kako bi trebao izgledati čitav UFC 249 'card'!

Puno je drame koronavirus izazvao u svijetu, ali Dana White i društvo iz UFC-a odlučili su se oduprijeti pa će se tako dugoiščekivana UFC 249 priredba zaista održati 18. travnja. Nažalost, na njoj nećemo gledati aktualnog prvaka Khabiba Nurmagomedova kojeg su brojna ograničenja u doba ove pandemije zaključala u Rusiji.

Umjesto Khabiba nasuprot Tonyja će ovoga puta stati Justin Gaethje, a uspješnijem iz njihovog dvoboja pripast će privremeni pojas u lakoj kategoriji.

Kod sunaslovne borbe nije bilo nikakvih promjena i u njoj ćemo gledati meč Rose Namajunas i borkinje koja joj je u svibnju 2019. oduzela titulu - Jessice Andrade.

Za ovaj je event dogovoreno 12 okršaja, a spomenimo i kako je ukupno 12 boraca iz originalnog plana ostalo bez svojih nastupa, ali nekoliko njih dobit će priliku na nadolazećim priredbama koje bi se trebale održati na istoj, ali zasad nepoznatoj lokaciji.

Osvježeni popis borbi provjerite u nastavku članka:

View this post on Instagram

THE WHOLE CARD See you on ESPN+ PPV. #UFC249

A post shared by ufc (@ufc) on

Linker
24. travanj 2024 03:02