UFC

New York Times: Conor McGregor se sumnjiči za novi seksualni napad!

Conor McGregor
"Silovatelji nisu dobrodošli u Moskvu" - ispalio je Khabib Nurmagomedov prema svom velikom rivalu Conoru McGregoru na kraju vrlo ružne javne svađe koju ove dvije UFC zvijezde ovaj vikend vode preko društvenih mreža. No, sudeći prema recentnom tekstu u New York Timesu, nije jasno na koju točno optužbu za silovanje se Rus referira. Na onu s početka ove godine ili na ovu novu o kojoj ugledni američki medij izvještava.

Upravo je ovaj list prvi otkrio McGregorov identitet nakon što je "Notorious" 17. siječnja uhićen u Dublinu radi optužbe za silovanje. Irac je do danas sve navode tog kategorički porekao putem svojih posrednika. Sada New York Times ponovno otvoreno piše da se McGregora istražuje radi novog seksualnog napada koji se navodno dogodio u automobilu ispred bara u Dublinu ranije ovog mjeseca. Iako su otočki mediji u nekoliko navrata pisali o "velikoj irskoj sportskoj zvijezdi koja je optužena za silovanje", a ovaj su slučaj povezali s onim iz prosinca prošle godine, nitko izrijekom nije napisao da se radi o McGregoru.

"Conor McGregor se sumnjiči za novi seksualni napad!", naslov je u New York Timesu. U tekstu stoji da za sada slavni Irac nije optužen za nikakvo kriminalno djelo, niti da ga je ispitala policija vezano za ovaj slučaj.

"Conor McGregor je vrlo često meta raznih glasina. On kategorički poriče bilo kakve natpise da ga se otpužuje za seksualni zločin", rekao je McGregorov publicist u odgovoru New York Timesu putem e-mail adrese.

Podsjetimo kako se navodni novi sekusalni napad dogodio prošlog petka 11. listopada u automobilu ispred jednog bara u Dublinu. Policija je prijavu mlade djevojke u ranim 20-tima zaprimila dan kasnije.

Prema izvorima iz policije mlada žena je navodno prisiljena na seks od strane sportske zvijezde nakon što je zajedno s njim napustila pub u Crumlinu. Isti izvori tvrde da se dvojac ranije družio zajedno u grupi ljudi koja se zabavljala u baru. "Gardai" je potvrdila da je poseban tim istražitelja zadužen za ovaj slučaj, a očekuje se da bi sportaš trebao biti ispitan u narednim danima.

Kao što smo ranije naglasili, irski mediji su ovaj slučaj povezali s onim s početka godine...

"Razumije se da je ista velika sportska zvijezda pod istragom radi navodnog silovanja žene u Dublinu u hotelu u prosincu 2018. godine", piše u tekstu prošli tjedan "Irish Mirror".

Linker
25. travanj 2024 00:56