UFC

Ngannou i Volkov dogovorili okršaj u Parizu: `Odmah zovi Danu Whitea!`

Francis Ngannou
 Francis Ngannou/Instagram
Francis Ngannou i dalje traži borbu s protivnikom koja bi mu pomogla da se približi novom napadu na UFC-ov pojas prvaka teške kategorije. Sudeći prema posljednjim objavama na Twitteru, Ngannou bi ubrzo mogao u kavez s Alexanderom Volkovim.

Kamerunski borac, koji nije uspio oteti titulu aktualnom prvaku Stipi Miočiću u njihovom prvom meču, nada se novoj šansi, ali i Volkov vjeruje da je blizu pozicije izazivača nakon pet pobjeda u šest mečeva u UFC-u. Jedini poraz doživio je od Derricka Lewisa prije godinu dana, prije toga je pobijedio Roya Nelsona, Stefana Struvea, Fabricija Werduma. Početkom studenog vratio se neuvjerljivom pobjedom protiv Grega Hardyja jednoglasnom odlukom sudaca, nakon čega je prvi put izazvao Ngannoua. I "Predator" ima poraz od Lewisa, odmah nakon onog od Miočića početkom 2018., ali je od tada nanizao tri pobjede (Curtis Blaydes, Cain Velasquez, Junior dos Santos).

Ngannou (14-3 MMA, 9-2 UFC) je Volkova (31-7 MMA, 5-1 UFC) i ove subote izazvao na meč, na prvom UFC-u u novoj godini.

"Kakav ti je raspored 18. siječnja? Dopusti da ti punudim besplatan put u najzabavniji grad na svijetu - Las Vegas", napisao je Ngannou ciljajući na UFC 246, a ubrzo mu je stigao odgovor ruskog borca.

"Kako bi bilo u Parizu u ožujku? Ili se bojiš pasti pred svojom publikom?", napisao je Volkov na Twitteru. Ngannou je odmah prihvatio ponuđeno.

"Pariz u ožujku ili sutra u telefonskoj govornici, borit ću se s tobom bilo gdje. Samo potpiši prokleti ugovor ovaj put. Nazovi Danu Whitea što prije", poručio mu je Ngannou, koji je ranije optužio Volkova da je već dvaput odbio ovu borbu.

Linker
15. travanj 2024 14:27