UFC

Ngannou odgovorio hoće li doći na borbu Miočića i Cormiera u Anaheim te koga bi volio za protivnika

Iako je na impresivan način završio Juniora dos Santosa i potvrdio kako je spreman ponovno se boriti za titulu, Francis Ngannou od UFC-a nije dobio potvrdu kako će zaista biti sljedeći izazivač u teškoj kategoriji.

Ngannou je sinoć u glavnoj borbi UFC-ove priredbe u Minneapolisu završio JDS-a za samo 71 sekundu, upisavši treću pobjedu ekspresnim nokautom u nizu. Unatoč sjajnoj formi Kamerunca predsjednik UFC-a Dana White rekao je kako će pričekati da se održi revanš između prvaka Daniela Cormiera i Stipe Miočića 17. kolovoza u Anaheimu, u Kaliforniji, prije nego što donese odluku tko će idući napasti pojas.

Na press konferenciji nakon borbe Ngannou je upitan hoće li stoga posjetiti Anaheim i uživo uz kavez pratiti dvoboj Cormiera i Miočića u nadi kako bi mu to pomoglo osigurati status izazivača.

"Ako dođem u Anaheim i sjednem uz kavez ne mislim da će to išta promijeniti. U ovom trenutku još uvijek moram osigurati borbu za pojas. Mislim da je očito kako je zaslužujem. Ali Anaheim nema nikakve veze s tim. Ako ću otići pogledati borbu to će biti zato što vjerujem da će biti dobar meč i da ću se dobro zabaviti. Ali ne očekujem da će to promijeniti odluku. Također, nisam još dobio potvrdu. Tek smo završili ovu borbu i UFC-u će isto trebati vremena da razmisle kako sve posložiti i daju svoje mišljenje", rekao je "Predator."

Ngannou je također odgovorio s kim bi se radije susreo u potencijalnoj borbi za pojas. S njegove strane to je sasvim svejedno budući da je Cormier velikan sporta dok se Miočiću želi osvetiti za svoj prvi poraz u Octagonu s UFC 220 priredbe.

"Zaista me nije briga s kim ću se boriti jer obojica su dobra borba za mene. Stipe je revanš koji želim odraditi, a Cormier je dvostruki prvak i uskoro će umiroviti, barem tako on tvrdi. Bilo koja od tih borbi bi bila dobra za mene", zaključio je Ngannou.

Linker
23. travanj 2024 08:03