UFC

Ngannou postigao nešto čime su se do sada mogla pohvaliti tek četiri aktivna UFC-ova teškaša

Francis Ngannou
 Instagram
Francis Ngannou došao je do velikog i bitnog dokaza svoje popularnosti. Postao je peti aktivni UFC-ov teškaš u 'One Million Clubu', odnosno peti s preko milijun pratitelja na Instagramu.

Milijun pratitelja na Instagramu neka je neslužbena brojka kojoj se označava "Superstar" na društvenim mrežama. U UFC-u takvih nema puno, kad bismo gledali po broju članova rostera, postotak bi bio jednoznamenkasti. No, među takve je, kao peti aktivni teškaš, ušao Francis Ngannou.

On je upravo ovih dana prešao brojku od milijun pratitelja na Instagramu, što je samo dodatni znak njegove sve veće popularnosti. I svi ti pratitelji će s velikim zanimanjem pratiti njegovu iduću borbu, koja bi se prema planu trebala održati 9. svibnja na za sada nenavedenoj lokaciji.

Od boraca teške kategorije, najviše pratitelja ima Daniel Cormier, 2.4 milijuna. Iza njega je Derrick Lewis, koji je zahvaljujući svom legendarnom intervjuu u jednom trenutku naglo skočio, a trenutno se nalazi na čak 1.8 milijuna pratitelja. Ngannou je svojim postignućem došao vrlo blizu Stipi Miočiću i Junioru Dos Santos, koji su se zaustavili na nešto više od milijun. Fabricio Werdum ih ima 977 tisuća, dok smo ostali izuzetno iznenađeni podatkom da se Alistair Overeem zaustavio tek na 861 tisući.

Pogledajte objavu kojom je Ngannou to obilježio.

Linker
18. travanj 2024 10:47