UFC

Ngannou reagirao na ignoriranje i ubacivanje Hardyja u borbu protiv Volkova

Francis Ngannou
Francis Ngannou doživio je veliko razočaranje vidjevši vijest kako bi zamjenski protiv za Alexandera Volkova u glavnoj borbi Fight Night u Moskvi trebao biti Greg Hardy. Naime, on se nadao tom mjestu, otvoreno ga je zatražio, ali od UFC-a je još jednom jednostavno ignoriran.

Nakon što je Junior Dos Santos zbog bolesti otkazao borbu protiv Alexandera Volkova koju je trebao odraditi 9. studenog na UFC Fight Nightu 163 u Moskvi, vrlo glasno se krenulo pričati kako bi ga tamo trebao zamijeniti Francis Ngannou. Kamerunac u posljednje vrijeme iskazuje nezadovoljstvo odnosom UFC-a prema njemu, odnosno time što mu ne ugovaraju iduću borbu. Tako je i on sam vidio savršenu priliku za odraditi još jednu borbu do kraja godine.

"UFC Moskva za 18 dana?", upitao je Ngannou svoje pratitelje na Twitteru, time jasno davši do znanja kako ga borba protiv najboljeg ruskog teškaša itekako zanima.

Ipak, tijekom noći došlo je do velike promjene i zamjenski protivnik ruskom teškašku trebao bi biti Greg Hardy koji se borio proteklog vikenda na UFC on ESPN 6 priredbi u Bostonu. Naravno da se takav ishod nije svidio Kameruncu, no nezadovoljstvo je putem Twittera iskazao na zanimljiv način.

"Volim ovu UFC igru, tako je zabavna", napisao je kratko Ngannou, a svima je bilo jasno o čemu je ovdje riječ, budući da je na kraju izjave dodao hashtag #UFCMoscow.

Tako Francis vjerojatno i dalje ostaje bez borbe i teško je zaključiti što UFC sprema za njega. Da je Daniel Cormier slučajno savladao Stipu Miočića u drugoj borbi ili da se nakon nje umirovio, Francis bi se mogao pripremati za napad na titulu. Ovako je zbog treće borbe Miočića i Cormiera stavljen sa strane, no brzo nakon toga je izjavio kako se samo želi boriti protiv bilo kojeg rangiranog borca. No, UFC mu do sada nije odgovorio niti na jednu poruku, a njegovu želju su i ovog puta ignorirali.

Linker
25. travanj 2024 12:07