UFC

Ngannou spustio Blaydesu i pokvario njegovu poruku fanovima: 'Znam i ja nešto o tome'

Francis Ngannou
 Chen bo / Imaginechina / Imaginechina via AFP
Nije propustio priliku da svog nekadašnjeg protivnika podsjeti na njihove 'sastanke' u kavezu

Curtis Blaydes poslao je uoči svog nastupa na UFC on ESPN 11 priredbi jasnu poruku fanovima objasnivši im kakav meč mogu očekivati od njega i Alexandera Volkova.

Dvojica TOP 10 teškaša obračunat će se u glavnoj borbi večerašnjeg eventa i tražiti pobjedu vrijednu ulaska u one najuže kombinacije za napad na titulu. Iako bi vjerojatno većinu fanova oduševila jedna atraktivna bitka na noga, 'Razor' poručuje da se to u lasvegaškom APEX kompleksu ipak neće dogoditi.

"Samo da znate, ako ste se nadali da ćete gledati 25-minutni rat na nogama, onda biste vjerojatno trebali preskočiti glavnu borbu večeri jer je moja namjera isključivo ta da razbacam i izmrcvarim svog protivnika. Samo sam vam htio to najaviti", poručio je Blaydes preko Twittera, a onda se u čitavu priču s jednim kratkim 'spuštanjem' uključio i njegov nekadašnji protivnik Francis Ngannou.

'Predator' je u odgovoru na Blaydesovu objavu napisao: "I ja znam nešto o razbacivanju nekoga. #neokrunjeniprvak", ispalio je bivši UFC-ov izazivač vjerojatno pritom aludirajući na svoje susrete s 29-godišnjim Amerikancem.

Podsjetimo, upravo je kamerunsko-francuski nokauter jedini borac koji uspio svladati Blaydesa, a to je učinio čak dva puta. Prvi njihov okršaj dogodio se još 2016. godine u Zagrebu kada je doktor nakon druge runde zaustavio meč zbog Curtisovog zatvorenog oka. Dvojica ponajboljih teškaša današnjice potom su se obračunali i u studenom 2018., a tom prigodom Ngannou je do pobjede nokautom stigao nakon svega 45 sekundi borbe.

Danas je Francis na nizu od četiri, a Blaydes na tri pobjede i nije nemoguće da ih jednog dana ponovno vidimo skupa u Octagonu.

Linker
20. travanj 2024 08:22