UFC

Ništa od Usmana? White tvrdi da raspravljaju o drugoj 'zanimljivoj' opciji za Masvidala!

Jorge Masvidal
 Jason Silva/AGIF/ AFP
Iako to nikada nije bilo službeno, prije izbijanja pandemije koronavirusa pričalo se da bi Jorge Masvidal trebao biti idući izazivač za Kamarua Usmana, ali izgleda da su se ti planovi možda promijenili.

I Masvidal i Usman javno su rekli kako je to meč kojeg obojica žele, ali iz izjava koje je Dana White dao u razgovoru s ESPN-om, čini se da UFC ima još barem jednu zanimljivu opciju za 'Gamebreda'.

"Razgovaramo oko nekoliko različitih svari i za Masvidala imamo nešto drugo zanimljivo o čemu smo u četvrtak razgovarali. Vidjet ćemo kako će se razviti ta priča. Prerano je da počnemo s nagađanjima. Idemo održati ova tri eventa na Floridi pa ćemo smisliti što dalje. Ovdje pričamo o različitim mogućnostima za te likove", otkrio je White.

Tko se skriva iza "zanimljive" opcije, u ovim trenucima nije poznato, ali velik dio fanova odmah je počeo nagađati da bi to mogao biti Conor McGregor. Irac je, podsjetimo, još početkom godine najavio da je pred njim aktivna 2020., ali pandemija koronavirusa pokvarila je i njegove planove.

Kada sagledamo aktualnu situaciju, onda možemo zaključiti i kako je s borbom Tonyja Fergusona i Justina Gaethjea za privremenu titulu u lakoj kategoriji, potencijalni revanš McGregora i Khabiba Nurmagomedova još udaljeniji. A upravo je to bila borba prema kojoj su bivši dvostruki prvak i UFC ciljali...

Je li UFC u meču Masvidal-McGregor pronašao rješenje za aktualnu situaciju ili je u pitanju nešto sasvim drugo?

Linker
18. travanj 2024 22:07