UFC

Niti mediji nisu pošteđeni problema radi korona virusa: Otkazan UFC-ov Dan za medije u Brasiliji

Kevin Lee i Charles Oliveira
 screenshot/Youtube
UFC je prisiljen priredbu koja je na rasporedu ovog vikenda u Brasiliji, a koju predvode Kevin Lee i Charles Oliveira, održati pred praznim tribinama. Posljedica je to globalne pandemije korona virusa koja sve više sije kaos u rasporedu sportskih natjecanja diljem svijeta.

Dobra vijest je da će se priredba ipak održati, a da će borci imati priliku pokazati ono radi čega su odradili duge i naporne pripreme koje su ih koštale mnogo vremena i mnogo novca. Loša je što fanovi neće moći gledati event na licu mjesta, nego samo preko malih ekrana.

Dodatna loša vijest jest otkazivanje za danas najavljenih medijskih aktivnosti radi kojih ćemo mi mediji ostati bez materijala za pisanje i objavu. Razlog je također dekret vladajućih u ovoj brazilskoj pokrajini, koji su zabranili javna okupljanja s više od stotinu ljudi radi pandemije korona virusa. Na današnjem UFC-ovom Danu za medije smo trebali vidjeti sučeljavanje boraca na pozornici, a onda i druženje s pripadnicima "sedme sile".


"Radi jučerašnje vladine objave dekreta UFC-ov Dan za medije je otkazan. Sadržaj na kojem se nalaze borci koji će se boriti u subotu će biti snimljen i podijeljen akreditiranim medijima uoči priredbe", stoji u pojašnjenu UFC-ove PR službe.

Sutrašnje službeno vaganje će biti održano u ograničenim uvjetima, a ono ceremonijalno koje slijedi se također neće održati. Ovo će biti prva priredba u UFC povijesti bez gledatelja, no otkazivanje cijele priredbe samo dva dana prije održavanje iste bi donijelo puno veće posljedice, posebno po borce i njihove timove nakon cjelokupnih odrađenih priprema.

Linker
25. travanj 2024 08:40