UFC

Novi peh za VanZant: Ponovno se ozlijedila i otkazala povratnički nastup u Brazilu!

Paige VanZant
Popularna UFC-ova borkinja Paige VanZant je još jednom prolongirala svoj povratak u Octagon. Otkazala je ranije zakazan meč protiv Amande Ribas, koji se trebao održati 14. ožujka na Fight Night priredbi u brazilskom gradu Brasilia. Posljednji smo put lijepu borkinju gledali još u siječnju 2019. godine, kada je svladala Rachael Ostovich prekidom u drugoj rundi.

Prema pisanju portala MMAJunkie, koji se poziva na brazilski Combate, VanZant se još jednom ozlijedila i nije bilo izbora nego otkazati dvoboj protiv Ribas. Nije poznato što se točno dogodilo i kada bi Amerikanka mogla ponovno u Octagon. No, s obzirom da smo još u siječnju, a da je VanZant otkazala dvoboj u ožujku, jasno je da je nećemo tako skoro vidjeti u akciji.

Ovo je trebao biti ujedno i posljednji dvoboj u aktualnom ugovoru za VanZant, koja vjeruje da nije dovoljno plaćena od strane UFC-a, pa nakon isteka planira testirati slobodno tržite. To zapravo znači da će si pokušati pronaći neki unosniji angažman u nekoj drugoj organizaciji, ako bude takvih ponuda.

Nezina nesuđena protivnica Ribas za sada ima 2-0 od kada je stigla u UFC-u. Nakon slavlja protiv Emily Whitmire u debiju, u drugom meču je deklasirala BJJ senzaciju Mackenzie Dern. UFC joj je vrlo brzo pronašao novu protivnicu. Prema pisanju istih medija, čini se da bi se u Brasiliji trebala boriti protiv Ronde Markos.

Na istom popisu borbi, koje predvodi Kevin Lee i Charles Oliveira, ćemo vidjeti i meč Damira Hadžovića i Renata Moicana.

UFC Fight Night - Brasilia

Kevin Lee vs. Charles Oliveira

Nikita Krylov vs. Johnny Walker

Jussier Formiga vs. Brandon Moreno

Randa Markos vs. Amanda Ribas

Aleksei Kunchenko vs. Elizeu Zaleski dos Santos

Enrique Barzola vs. Rani Yahya

Veronica Macedo vs. Bea Malecki

Maryna Moroz vs. Mayra Bueno Silva

Gilbert Burns vs. Demian Maia

Francisco Trinaldo vs. John Makdessi

Su Mudaerji vs. Bruno Silva

Damir Hadžović vs. Renato Moicano

Linker
26. travanj 2024 11:04