UFC

Novi problemi za Tilla i veliki okršaj na UFC-u 248: Britanac zatražio pomoć Donalda Trumpa

 Pat Scaasi/MI News/NurPhoto/ AFP
Čini se kako se još jedna nevolja ispriječila ugovaranju borbe Jareda Cannonier i Darrena Tilla za UFC 248 priredbu. Naime, Britanac je otkrio kako ponovno ima problema s dobivanjem američke vize.

Till je već imao vrlo napetu situaciju po pitanju vize kad se u studenom prošle godine trebao boriti protiv Kelvina Gasteluma na UFC 244 priredbi. Njegov nastup zapravo je bio upitan do samo dva dana prije borbe, kad je ipak uspješno sletio u zračnu luku grada New Yorka. Sve je bilo riješeno na vrijeme te je Darren protiv Kelvina Gasteluma upisao jednu od najvažnijih pobjeda svoje karijere. No, čini se da su ti problemi još jednom pokucali na njegova vrata.

Naime, Till je na svom Twitteru postavio objavu u kojoj je označio američkog predsjednika Donalda Trumpa, pokušavši mu se izravno obratiti za pomoć.

"Donald Trump, zamolio bih te ako mi možeš pomoći oko vize za UFC 248 , tako da se mogu tamo boriti. Sigurno možeš povući neke veze", napisao je Till time otvoreno davši do znanja kakva je trenutno situacija oko borbe koja još uvijek nije potvrđena.

Ova borba do sada je već po pitanju ugovaranja postala prava trakavica. Kako je do UFC 248 eventa ostalo još manje od mjesec dana, budući da se održava 7. ožujka, vremena za potvrdu borbe nije ostalo puno. Sve je krenulo još prije nekoliko tjedana kad se prvobitno planirani Robert Whittaker povukao iz borbe protiv Cannoniera. Till je odmah počeo kotirati kao zamjena, no Dana White je brzo objavio kako je ozlijeđen. Till je to opovrgnuo rekavši kako je došlo do neslaganja oko financijskog dijela, da bi ovog tjedna obojica ipak objavili kako su prihvatili borbu. No, od UFC-a još uvijek nema nikakvih vijesti, a čini se kako bi upravo gore navedeni Tillov problem mogao biti razlog toga.

Till problema s dobivanjem vize ima od prošlogodišnjeg incidenta na Kanarskim otocima, kad je u društvu prijatelja otuđio taxi vozilo, a isto tako su izbačeni iz hotela nakon što su napravili ogromnu štetu u apartmanu unutar kojeg su odsjedali.

Linker
24. travanj 2024 17:28