UFC

Novi prvak već si je isplanirao dva spektakularna okršaja: 'Vratite ga u UFC!'

Deiveson Figueiredo
 Screenshot/Youtube
Deiveson Figueiredo već si je sam pronašao dva imena s kojima bi volio odmjeriti snage u Octagonu

Tko je sljedeći na redu za sjajnog brazilskog borca? Pitanje je koje se često moglo čuti nakon prošlog vikenda održanog eventa na Otoku Yas i meča u kojem je Deiveson Figueiredo vrlo uvjerljivo svladao Josepha Benavideza te postao novi vladar muha kategorije.

Odgovor na to pitanje još nismo saznali jer će o takvim stvarima odlučiti UFC, ali sada barem znamo kakve su to želje novopečenog prvaka.

"Borba koju bi fanovi definitivno voljeli gledati je ona između mene i Demetriousa Johnsona. Bit ću jako sretan ako ga UFC odluči vratiti i znam da ću ga nokautirati s puno ponosa i sreće", rekao je Figueiredo dok je prozivao nekadašnjeg UFC prvaka, a danas veliku zvijezdu ONE Championshipa.

Drugo ime na Deivesonovom radaru je nedavno umirovljeni dvostruki UFC-ov prvak Henry Cejudo s kojim je Brazilac zamislio borbu u bantam kategoriji.

"Volio bih nastupiti i u bantamu. Volio bih biti lik koji će vratiti Cejuda iz mirovine. Vjerujem kako on traži dostojnog protivnika, a ja sam taj tip", dodao je Figueiredo.

No hoće li se ispuniti njegova želja, tek trebamo vidjeti. Naime, Dana White baš i nije htio ulaziti u detalje kada je pričao o potencijalnim suparnicima svog novog prvaka.

Linker
24. travanj 2024 00:54