UFC

Novi zaokret kod idućeg meča sjajnog Ciryla Ganea!?

Ciryl Gane
 SEYLLOU / AFP
UFC ima puno problema s organizacijom novog nastupa neporaženog francuskog udarača

UFC će izgleda po treći puta pokušati organizirati borbu Ciryla Ganea (6-0) i Shamila Abdurakhimova (20-5).

Francusko-ruski okršaj trebali bi gledati 19. rujna. Datum je to koji se veže uz UFC 253 priredbu, a kao moguće lokacije za ovaj događaj se spominju Las Vegas i Otok Yas.

Gane i Abdurakhimov trebali su se obračunati još 18. travnja na UFC-u 249, ali je neporaženi Francuz tada otkazao nastup zbog problema sa zdravljem. UFC je nakon toga ovaj dvoboj premjestio na 11. srpnja, ali ovoga puta se iz nepoznatih razloga povukao iskusni borac iz Mahačkale.

Dana White i društvo tada su se okrenuli Sergeiju Pavlovichu te spojili njega i Ganea za priredbu koja nas čeka 8. kolovoza. No, MMA Junkie preko svojih je izvora saznao da je i taj meč propao pa je tako Gane ponovno u kombinacijama za meč s originalnim suparnikom.

Čeka se službena potvrda UFC-a...

Gane je još uvijek neporažen u MMA karijeri (6-0), a pod okriljem UFC-a upisao je tri pobjede od kojih posljednja stiže iz prosinca prošle godine kada je svladao Tannera Bosera.

S druge strane, Shamil se u kavez vraća po prvi puta nakon što je u rujnu 2019. izgubio od Curtisa Blaydesa. Bio je to njegov prvi poraz nakon tri uzastopne pobjede.

Tko je vaš favorit u ovom dvoboju?

Linker
19. travanj 2024 01:18