UFC

Nunes otkrila zašto se smijala tijekom borbe protiv Spencer pa najavila: 'Potrebna mi je pauza'

Amanda Nunes
 Jason Silva / AGIF/ AFP
Najbolja MMA borkinja u povijesti ovoga sporta još jednom je impresionirala svoje fanove

Amanda Nunes (20-4) prošlog je vikenda u UFC-ovom APEX kompleksu uspješno obranila svoju titulu u perolakoj kategoriji. Nakon 25 minuta totalne dominacije dvostruka je prvakinja upisala svoju 20. profesionalnu pobjedu, a do nje je stigla preko čvrste izazivačice Felicije Spencer.

Nunes je ovom pobjedom postala prva žena u povijesti UFC-a koja je uspješno obranila titule u dvije kategorije. Iako ovoga puta nije uspjela završiti svoju suparnicu, Amanda nije nimalo razočarana time što su ovoga puta o pobjednici morale odlučivati sudačke kartice. Štoviše, brazilska borkinja tvrdi da joj je to bio i cilj.

"Htjela sam to napraviti. Želim se boriti svih pet rundi s najčvršćim mogućim protivnicama, a znam da je Felicija najčvršća izazivačica u ovoj kategoriji. No, ja sam htjela dokazati koliko sam spremna. Znam da se mogu boriti i šest rundi ako treba", izjavila je Nunes nakon eventa.

Mnogi su još tijekom prijenosa primijetili da UFC-ova prvakinja od jednog trenutka nije prestala skidati osmjeh s lica.

"Sve ono na čemu smo radili sam uspjela izvesti u Octagonu. Zato sam se smijala, a ne zato što bih ju uzdrmala. Bila sam sretna što sam uspjela izvesti sve ono što smo trenirali. To je želja svakoga borca, a puno ih to ne može izvesti pa takve stvari s vremenom postanu iritantne", objašnjava Brazilka.

Nunes je usput najavila i pauzu. Koliko dugu, to nije definirala, ali jasno je da se sada želi malo posvetiti i svom privatnom životu.

"Definitivno mi treba pauza. Trebam i provjeriti što se događa s mojim nogama. Stalno me nešto boli kod ove noge, a ne znam o čemu se radi. Uskoro ću i dobiti dijete. Za tri mjeseca će ono postati dijelom naše obitelji. Trebam i oko toga dosta stvari organizirati. Moj život je savršen, uživam u svakome danu", zaključila je Nunes.

Linker
13. travanj 2024 14:33