UFC

O'Malley nudi uvid u svoje pripreme za veliki UFC povratak: Cijena? 5 dolara!

Sean O'Malley
Mnogobrojni fanovi popularnog UFC-ovca Seana O'Malleya će vrlo brzo doći na svoje jer se mlada zvijezda vraća u akciju nakon pauze radi pada na doping testu. Na UFC-u 248, koji se održava 8. ožujka, ga očekuje Jose Alberto Quinones.

Snalažljivi O'Malley je odlučio nakon Twicha, sada monetizirati svoje aktivnosti i preko platforme Taki. Ukoliko želite vidjeti kako se Amerikanac spremao za prvi nastup nakon gotovo dvije godine pauze, možete to učiniti ukoliko platite 5 dolara, odnosno oko 32 kune.

Za to će dobiti pristup dokumentarom filmu u četiri nastavka koji se bavi pripremama O'Malleyja za povratak u Octagon. U dokumentarcu možete pronaći kadrove i detalje koji nikada prije nisu javno prikazani. Tako barem stoji u objavi njegovog menadžmenta "Ruby Sports and Entertainment" kompanije.

Ukoliko ste još veći fan ovog zanimljivog borca i možete izdvojiti još više novca za njega, onda za 225 dolara, odnosno 1450 kuna, možete kupiti nošene i potpisane rukavice u kojima je O'Malley trenirao.

"Vidjet ćete kolika mi je kilaža, što jedem, kako mi izgleda radni dan i kako se mentalno osjećam s obzirom na povratak u Octagon. Nakon moje borbe, također ću objaviti novi video u kojem ću analizirati ono što se dogodilo i odgovarat ću na vaša pitanja", obećao je O'Malley onima koji se pretplate na Taki. Osim O'Malleyja i bivši prvak Daniel Cormier je jedan od autora na istoj platformi koja je krenula s radom u siječnju.

Sean O'Malley u karijeri ima profesionalnih 10 - 0, dok je u UFC-u na tri dosadašnje pobjede. Unatoč slabom iskustvu u Octagonu, radi zanimljivog stila i velike karizme ovaj mladi UFC borac je vrlo brzo postao ogromna zvijezda među MMA fanovima.

Linker
19. travanj 2024 12:08