UFC

Opaki okršaj: Gane ponovno ostao bez planirane borbe, ali UFC je ekspresno pronašao sjajnu zamjenu!

Ciryl Gane
 screenshot
Sve opasniji francuski udarač Ciryl Gane saznao je ime svog idućeg suparnika

Neporaženi 30-godišnji teškaš (6-0) iz Francuske svoju bi četvrtu pobjedu u najpoznatijem Octagonu trebalo loviti 8. kolovoza protiv ruskog nokautera Sergeya Pavlovicha (14-1). Vijest je to koja se pojavila u La Sueru, a vrlo brzo su je potvrdili i izvori bliski BJPenn.com portalu.

Je li ovime konačno riješeno pitanje idućeg Ganeovog protivnika? Posjetimo, Ciryl se trebao 18. travnja na UFC 249 priredbi boriti sa Shamilom Abdurakhimovom, ali je zbog problema sa zdravljem morao otkazati taj nastup. UFC je potom njihov susret premjestio za 11. srpnja, ali još jednom je došlo do promjene. Ovoga puta se iz još uvijek nepoznatih razloga povukao Abdurakhimov.

Srećom po Ganea, UFC mu je izgleda vrlo brzo pronašao novog partnera za ples i to u vidu opasnog Rusa Pavlovicha.

Bivši Fight Night Global prvak iza sebe također ima tri nastupa u UFC-ovom kavezu, a do dana današnjeg jedini mu je poraz nanio Alistair Overeem. Legendarni 'The Reem' pokvario je u studenom 2018. Pavlovichev debi u Octagonu, no ruski se borac od tog poraza oporavio s dva ekspresna prekida. Sergey je, naime, u 2019. ubilježio dvije pobjede nokautima i to obje u prvoj polovici uvodne runde (Marcelo Golm i Maurice Greene).

S druge strane, Ganea smo posljednji put gledali u prosincu prošle godine kada je jednoglasnom sudačkom odlukom svladao Tannera Bosera.

Naglasimo i kako se službena potvrda ovog dvoboja još uvijek čeka.

Linker
25. travanj 2024 14:03