UFC

Oscarovka Halle Berry otkrila: 'UFC prvakinja slomila mi je nekoliko kostiju'

Halle Berry
 screenshot/YouTube
Poznata glumica i dobitnica Oscara za glavnu žensku ulogu, Halle Berry, velika je zaljubljenica u MMA. No, osim toga je ona s istim imala vlastitog iskustva i to tako da je završila s nekoliko slomljenih kostiju kao posljedicom udaraca UFC prvakinje.

Halle Berry česti je gost na UFC-ovim priredbama, a i sama rekreativno trenira borilačke sportove. Osim toga, dobitnica Oscara 2002. godine privatno se druži s Brianom Ortegom, Cris Cyborg i nekim drugim borcima. Kao dio njene ljubave prema MMA-u tu je i film "Bruised" za koji je nedavno snimila borilačke scene. Tamo joj je jedna od partnerica bila Valentina Shevchenko, a iz duela s njom izvukla je deblji kraj.

"Ozlijedila sam se na tom snimanju, no nije mi to smetalo. Često se ozlijedim, no to je tako kad ideš žestoko. Kad sam odrađuješ vlastite opasne scene, normalno je da će se dogoditi i ozljede. U ovom filmu sam se borila s pravom UFC prvakinjom, Valentinom Shevchenko i znate što se dogodilo? Uputile je neke opake udarce nogom i ja sam ih morala primiti. Slomila sam tim putem nekoliko kostiju. Ona je zvijer i teško sam mogla poželjeti bolju učiteljice, partnericu u sceni i partnericu u borbi", ispričala je Halle u razgovoru s Jimmyjem Fallonom.

Berry u spomenutom filmu, čija je produkcija trenutno zaustavljena zbog globalne pandemije, glumi zaboravljenu bivšu MMA borkinju, koja će se reaktivirati s ciljem da postane bolja majka svom šestogodišnjem sinu. Film se očekuje 2021. godine.

Linker
24. travanj 2024 18:07