UFC

Overeem o čudesnom oporavku: 'Sebi sam ponovno lijep'

Alistair Overeem
 Screenshot/Youtube
Čudesan oporavak Alistaira Overeema nakon borbe protiv Jairzinha Rozenstruika iznenadio je mnoge, uključujući i predsjednika UFC-a Danu Whitea. Nizozemac je pokrpao rasječenu usnu koja je obišla svijet i već je u Busanu na novoj UFC-ovoj priredbi.

"Sebi sam već gotovo lijep opet. Lijep sam u usporedbi s onim kako sam izgledao prošlog tjedna. To je samo desetak dana, mislim da izgleda odlično", rekao je Overeem.

I gotovo dva tjedna nakon borbe Overeem tvrdi da nije trebao izgubiti taj meč. Sudac je prekinuo borbu nakon što je Rozenstruik udarcem poslao Overeema na tlo i razvalio mu gornju usnu samo četiri sekunde prije kraja meča u kojem je The Reem uvjerljivo vodio.

"Nisam osjećao nikakvu bol. Za mene je to trebala biti pobjeda, dobio sam ga u sve tri runde. Nisam bio nokautiran, odmah sam stao na noge i ostale su još dvije-tri sekunde do kraja. Uvijek se borim za sebe, ali tu su i fanovi, naravno, tu je i novac. Ali borim se za sebe i za mene je to bila pobjeda. Vodio sam u sve tri runde, pogodio me pet sekundi do kraja, usnica mi je bila oštećena... Koga briga? Trebao sam lako pobijediti", rekao je Overeem.

Prokomentirao je i sljedeći meč Rozenstruika, kojeg čeka okršaj s bivšim, a možda i budućim izazivačem teške kategorije Francisom Ngannouom. "Razotkrio sam Jairzinha i mislim da će Francis imati lakši posao".

"Da sam pobijedio u posljednjoj borbi, vrištao bih da mi daju borbu za naslov. Sada moram pobijediti u još dvije borbe i tek onda mogu opet tražiti borbu za pojas. Stipe i Cormier će biti sjajna trilogija, a tu je i Francis Ngannou... Neizvjesno je", rekao je Overeem.

Proslavljeni borac otkrio je kada planira povratak u UFC-ov oktogon: "Volio bih se boriti u ožujku ili travnju. Bilo bi lijepo boriti se ovdje, u Koreji, gdje imam mnogo fanova".

Linker
25. travanj 2024 02:12