UFC

Overeem se osvrnuo na dva potencijalna suparnika, otvoren je za obje opcije

Alistair Overeem
 Screenshot (YouTube, UFC)
"Da nije bilo onog sudačkog debakla, već bih bio u prilici napasti pojas..."

Svladavši u nedjelju Augusta Sakaija, Alistair Overeem upisao je svoju četvrtu pobjedu u posljednjih pet nastupa.

'The Reemov' cilj je, kako je i sam više puta ponovio, UFC-ov pojas. No, da bi došao do novog meča za prestižnu titulu, legendarni nokauter morat će upisati još barem jednu pobjedu.

Pa što onda slijedi za Overeema?

Na press konferenciji nakon velike pobjede nad Sakaijem, novinari su pred Alistaira bacili dva imena - revanš s Jairzinhom Rozenstruikom ili možda meč s Derrickom Lewisom nakon što vidimo kako će 'Crna zvijer' odraditi svoj susret s Curtisom Blaydesom.

"Derrick Lewis priča sranja", komentirao je Overeem kada su mu prenijeli kako je popularni teškaš iz Louisiane bodovao njegov meč.

"Moj timski kolega Curtis će ga uništiti i bit ću sretan da se nađem s njime poslije njega."

Nakon priče o Lewisu, Alistair se prebacio na Rozenstruika od kojeg je izgubio svega četiri sekunde prije kraja meča u kojem je uvjerljivo vodio na sudačkim karticama.

"Uništio sam i školovao tog čovjeka. Mislim da je to bila loša odluka suca. Prekinuo je meč u kojem je ostalo nula sekundi do kraja. Nemam problem da to ponovimo, ali u smatram kako sam ga već pobijedio. Samo na papiru stoji da je to njegova pobjeda, ali zna i on što se dogodilo. No, kažem, nemam problema da to ponovimo", izjavio je Overeem pa dodao kako smatra da ga jedna pobjeda dijeli do novog napada na pojas:

"Da nije bilo onog sudačkog debakla u borbi s Rozenstruikom, već bih bio u prilici napasti pojas. A ovako mislim da mi treba još jedna pobjeda, ali ovisit će to i o drugim stvarima", zaključila je borilačka ikona.

Linker
19. travanj 2024 13:56