UFC

Ovo je vaša prognoza UFC-a 246, kod dva se meča ne slažete s kladionicama!

 Steve Marcus/Getty Images/AFP
Još nas sati dijele do početka prve ovogodišnje UFC priredbe, a mi smo odlučili provjeriti kako ste prognozirali okršaje s večerašnjeg glavnog programa.

Još u petak smo vas upitali za mišljenje, a sada je vrijeme da bacimo pogled na rezultate.

Krenut ćemo s glavnom borbom UFC-a 246...

Vas 67 posto prognoziralo je pobjedu Conora McGregora dok je 33 posto stalo uz Donalda Cerronea. Tu ste se po pitanju favorita složili s kladionicama koje su na Irca uglavnom stavljale tečaj oko 1.30, a na Kauboja između 3.15 i 3.90.

Kod sunaslovne borbe večeri vaša je favoritkinja bivša prvakinja Holly Holm. Čak 79 posto čitatelja vjeruje u njenu pobjedu nad Raquel Pennington. Kladionice su ipak vidjele nešto izjednačeniji meč pa su tako na Holm stavile tečaj između 1.65 i 1.75, a na Pennington od 2.00 do 2.20.

S kladionicama se ne slažete kod meča Alekseija Oleinika i Mauricea Greenea. Green je, naime, u očima 'bookmakera' lagani favorit (1.70 - 1.80), ali vi ste sa 69 posto glasova stali na stranu 'The Boa Constrictora' (2.00 - 2.15).

Kontra prognoza kladionica išli ste i kod meča Anthonyja Pettisa i Carlosa Diega Ferreire (1.40 - 1.45). Većina vas uvjerena je u pobjedu bivšeg prvaka iako su kladionice na njega postavile tečaj od visokih 2.90 - 3.10. Za Pettisa je glasalo čak 80 posto naših čitatelja dok je Brazilcu otišla preostala petina glasova.

Vjerojatno ste primijetili da jedna borba nedostaje. Naime, Meč Claudie Gadelhe i Alexe Grasso otkazan je nakon što je Meksikanka za 2.2 kilograma 'pala' vagu. Umjesto toga, na 'main card' je preseljen meč Briana Kellehera i Odea Osborne, ali isti nije bio uključen u jučerašnju anketu.

*Navedeni su rezultati ankete dostupni u trenutku pisanja ovog članka*

Konačna prognoza čitatelja Fight Sitea:

Pobjede McGregora, Holm, Oleinika i Pettisa.

Linker
25. travanj 2024 12:32