UFC

Ovo su Whiteovi kandidati za Mount Rushmore MMA-a, slažete li se s njegovim izborom?

Ilustracija
 Jason Silva / AGIF / AGIF via AFP, KEREM YUCEL / AFP
Predsjednik UFC-a odgovorio je na jedno zanimljivo i izazovno pitanje

Dana White dao nam je svoj odgovor na pitanje - kako bi izgledao Mount Rushmore u MMA verziji?

Monumentalna granitna skulptura iz Južne Dakote koju je kreirao Gutzon Borglum sastoji se od 18-metarskih skulptura glava četvorice bivših američkih predsjednika: Georgea Washingtona, Thomasa Jeffersona, Theodorea Roosevelta i Abrahama Lincolna. A sada smo saznali i kako bi ta atrakcija izgledala da ju je kojim slučajem kreirao predsjednik UFC-a.

Whiteu opcija za izbor boraca čija bi lica krasila Mount Rushmore ne nedostaje, a ovog izazovnog zadatka prihvatio se gostujući na The Schmozone Podcastu.

"Morao bih staviti Roycea Gracieja. Tu nema nikakve rasprave. Amanda Nunes. Da, tu bi morala biti i Amanda Nunes koja je najbolja borkinja svih vremena", započeo je White pa onda malo teže popunio preostala dva mjesta.

"Teško je izabrati još dvije osobe. Morao bih reći Jon Jones. Tog lika još nitko nije porazio, a to je impresivno ne samo zbog toga što su rijetki to uspjeli u ovome sportu, već i zbog stvari koje si je napravio izvan Octagona, a unatoč istima ostao neporažen... A broj četiri na Mount Rushmoreu... Mislim da bih morao izabrati Chucka Liddella. On je svojevremeno bio najveća zvijezda. Rekao bih da je u mojim očima skoro pa 50-50 između njega i Forresta Griffina", zaključio je White.

Naravno, neki se neće složiti s predsjednikom UFC-a pa mu je tako odmah u istom podcastu spomenuto još velikih imena poput Andersona Silve i Georgesa ST-Pierrea.

"Pogledate li što je Silva učinio za Brazil i što je GSP učinio za Kanadu... Njih su dvojica imali ogroman i jak utjecaj na čitavu državu", komentirao je Dana i potvrdio koliko je zapravo bio težak ovaj izbor.

Slažete li se vi s imenima koja je izdvojio White ili imate neke druge prijedloge?

Linker
22. travanj 2024 15:28