UFC

Ovotjedna UFC priredba ostala je bez jedne borbe

Zhalgas Zhumagulov
 screenshot
Borba između Zhalgasa Zhumagulova i Amira Albazija neće se održati ovog vikenda u UFC APEX-u

Kao vrlo dobar matchmaking djelovala je borba između dva UFC-ova borca muha kategorije, Zhalgasa Zhumagulova i Amira Albazija koja se trebala održati na glavnom programu UFC on ESPN 18, priredbe koja je na rasporedu nadolazećeg vikenda. Ipak, do nje neće doći, barem ne u planiranom terminu.

Naime, UFC je danas objavio kako je ista uklonjena s programa, a razlog se nalazi u logističkim problemima Zhumagulova, koji inače dolazi iz Kazahstana. On nije na vrijeme primijetio da mu je istekla putovnica te je prekasno krenuo s procesom dobivanja nove. Upravo iz tog razloga borba će samo biti premještena na neku od priredbi u narednim tjednima.

Zhumagulov je u UFC došao kao veliki potencijal, a prvi nastup imao je u srpnju na UFC 251, prvoj priredbi koja se održavala na Fight Islandu. Tamo je doživio razočaravajući poraz od Rauliana Paive.

Albazi je također debitirao u srpnju na Fight Islandu, no on je bio puno uspješniji. Prekidom u prvoj rundi savladao je Malcolma Gordona i u ovu je borbu trebao ući kao favorit.

Linker
19. travanj 2024 15:11