UFC

Paige VanZant pojedinačno prozvala sve borkinje kategorije - osim jedne!

Paige VanZant
 Instagram
Paige VanZant što prije želi ugovoriti svoju novu borbu, ujedno posljednju na aktualnom UFC ugovoru. S nadom da će nešto u tom smjeru pokrenuti, na Instagramu je postavila objavu u kojoj je označila i time prozvala sve poznatije borkinje slamka i muha kategorije. Osim jedne...

Već je neko vrijeme Paige VanZant u treningu i na sve načine pokušava uvjeriti svog poslodavca da joj ugovori borbu. No, oni ju neprestano ignoriraju, na što se nedavno i sama potužila. Tako je sad putem Instagrama odlučila pozvati zainteresirane protivnice da one same pokušaju djelovati i kontaktirati UFC ukoliko se žele boriti protiv nje.

"Lekcija dana: Respekt! Jedna od prvih stvari koje naučiš kao borac je poštovanje. Poštujem sve koji su se posvetili ovom zanimanju i koji daju sve od sebe da postignu velike stvari putem iskazivanja svojih vještina. Poštujem svaku djevojku označenu u ovoj objavi. Kad to kažem, mogu dodati kako bi mi bila čast dijeliti kavez s vama. Ako je koja od vas zainteresirana, potrudite se da UFC i Mick Maynard to saznaju, budući da sam zdrava i spremna se prvom prilikom vratiti", napisala je Paige na društvenoj mreža gdje ima preko dva milijuna pratitelja, nakon čega je uslijedio niz označenih borkinja.

UFC na svom rosteru muha i slamka kategorije ukupno ima 79 borkinja, a Paige ih je, kao što možete vidjeti u podijeljenoj objavi, označila 62. Izostavila je tek neke borkinje koje su nedavno debitirale ili manje poznata imena, osim jedne. Na njenom popisu prozvanih borkinja nema Maycee Barber. Naime, Barber već neko vrijeme proziva Paige pa je tako čak pokušala "uletjeti" njenom suprugu putem privatnih poruka na Instagramu. Popularna borkinja na to je reagirala samo tako što je rekla da ne želi imati posla s djevojkama bez respekta i od tada Barber nije niti spomenula. Kao što možemo zaključiti iz objave, "The Future" je niti najmanje ne zanima.

Inače, iako se nije borila od siječnja ove godine, Paige se nekako odjednom našla na službenoj ljestvici muha kategorije, gdje je uskočila na 15. mjesto. Čini se kako je sve to strategija koja nam daje naslutiti kako se nešto sprema. Možda je njena borba uistinu blizu. No, kandidatkinja za protivnicu ima puno. Ako ćemo gledati prema onome kako razmišlja Paige, čak 62.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Lesson of the day: RESPECT One of the first lessons we learn in martial arts is respect. I respect those who have dedicated themselves to this profession and given it their everything to achieve greatness through showcasing their skill. I respect every female fighter tagged in this post. With that said, it would be an honor to share the cage with any of you ladies at 115 or 125. If any of you are interested, let @UFC & @mickmaynard2 know because I'm healthy and ready to get back in there. @xiaonan_yan @jodieesquibel @syuri_official @cynthia.calvillo @spidermonkeyyoda @alexa_grasso @tatianasuarezufc @karolinakowalkiewicz @castironcasey @karatehottiemma @angieoverkill @alexchambersmma @teciatorres @randamarkos @emwhitmire115 @mackenziedern @zhangweilimma @livinhaufc @marinarodriguezmma @shockwavecifers @virnajandiroba @amandaufcribas @briannathebull @arianelipski @jessicammapro @joannajedrzejczyk @alexisdavismma @jessicaevileye @roxyfighter @laurenmurphymma @maryna_moroz_ufc @bulletvalentina @blondefighter @badmofo_jojo @veronicamacedomma @luciepudilovamma @champyoni @maramarvillarb @kalindrafaria @polianabotelho_ufc @wuyananufc_ @nadia187kassem @montana.delarosa @rachaelostovich @danger_dobson @savage_ufc @pedritaprvtufc @polyanaviana @princesstiger_mma @andreakgblee @meatballmolly @jennimaiaufc @antoninapantera @arianelipski @tailasantos.ufc @sabinamazo @viviaraujomma @mirandagranger @hannahgoldy @fightermizuki @dianabelbita @luanadread

Objavu dijeli Paige Vanderford (PVZ) (@paigevanzant)

Linker
20. travanj 2024 02:53