UFC

Pettis uskočio na posljednji UFC-ov event u 2020., Oleinik i Benavidez saznali imena idućih protivnika

Anthony Pettis i Donald Cerrone
 Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
Planovi oko nekoliko zanimljivih borbi ovih su dana procurili u medije...

UFC-ova priredba koja se održava 19. prosinca u Las Vegasu ostala je bez borbe Leona Edwardsa i Khamzata Chimaeva, ali pojačana je nastupom bivšeg prvaka u lakoj kategoriji Anthonyja Pettisa (23-10).

Pettisov protivnik za dva i pol tjedna bit će Alex Morono (18-6. 1 NC). Borba je dogovorena u velter kategoriji i za Pettisa će biti prva nakon što je u svibnju pobijedio Donalda Cerronea, javlja ESPN. S druge strane, Morono ulazi u definitivno najveći meč svoje dosadašnje karijere. 30-godišnjeg Amerikanaca posljednji smo put gledali u listopadu kada je svladao Rhysa McKeeja, a istaknimo i da je Alex slavio u četiri od posljednjih pet nastupa. Ovaj event trebao bi predvoditi meč Geoffa Neala i Stephena Thompsona.

Novu borbu, barem prema saznanjima MMA Junkie portala, dogovorio je i teškaš Aleksei Oleinik (59-14-1). Ruski veteran trebao bi nastupiti 20. veljače na UFC-ovom Fight Nightu. Točna lokacija predviđena za ovaj događaj nije potvrđena, a izvori MMA Junkieja javljaju da će Oleinikov protivnik biti Chris Daukaus (10-3), Amerikanac koji je slavio u oba svoja UFC nastupa (Parker Porter i Rodrigo Nascimento Ferreira).

MMA Junkie saznaje i da ćemo 6. ožujka na UFC-u 259 gledati novi meč Josepha Benavideza (28-7). Borac koji je čak četiri puta ostao kratak u okršaju za titulu muha kategorije, za novog će protivnika imati neporaženog Dagestanca Askara Askarova (12-0-1). Podsjetimo i da bismo istoga dana u Octagonu trebali vidjeti Aleksandra Rakića (vs. Thiago Santos) i Uroša Medića (vs. Aalon Cruz).

Linker
15. travanj 2024 01:03