UFC

Pogledajte kako izgleda kompletan program UFC 252 priredbe

Stipe Miočić i Daniel Cormier
 screenshot/YouTube
UFC 252 priredba održava se u noći sa subote na nedjelju, a na programu se nalazi ukupno 11 borbi

Ovog vikenda čeka nas sjajna borilačka večer i nema sumnje kako će tijekom iste mnogi ostati budni, dok će se preostali buditi što ranije, da bi vidjeli što više akcije. Naravno, ima i onih koji će pokušati gađati buđenje točno na glavnu borbu, no i takvima je preporuka ustati se ranije i pokušati popratiti barem cijeli glavni program. Jer itekako se ima što za vidjeti.

UFC je danas objavio kompletan redoslijed borbi, koji je podijeljen na tri dijela. Onaj rani uvodni program krenut će u 1 sat iza ponoći, a prva borba donosi okršaj teške kategorije između Chrisa Daukausa i Parkera Portera, da bi nakon toga gledatelji dobili priliku upoznati se s vještinama boraca perolake kategorije, TJ-a Browna i Dannyja Chaveza

Puno više uzbuđenja samim imenima trebao bi donijeti onaj pravi uvodni program, koji sadrži četiri borbe. Već sama činjenica da ćemo tamo pratiti rekordera Jima Millera znači puno, a tu je i borba Herberta Burnsa, koji je oduševio u svoja dva dosadašnja nastupa. Dvije preostale borbe ovog dijela programa dogodit će se u ženskoj slamka kategoriji, a posebno je zanimljiva ona između Felice Herrig i Virne Jandirobe.

Glavni program otvorit će dugo očekivani poluteškaški revanš između Magomeda Ankalaeva i Iona Cutelabe, da bi odmah nakon njih u Octagon ušli bantamaši John Dodson i Merab Dvalishvili. Pripremu za glavni spektakl donosi teškaška borba Juniora Dos Santosa i Jairzinha Rozenstruika, dok je mjesto sunaslovne borbe pripalo Seanu O'Malleyu i njegovom protivniku Marlonu Veri. Glavnu borbu, koju očekujemo oko 6 sati i 30 minuta, ne moramo posebno najavljivati, zar ne?

Pogledajte cijeli redoslijed koji je UFC danas službeno potvrdio.

UFC 252 - Redoslijed borbi

Rani uvodni program

Teška kategorija: Chris Daukaus vs. Parker Porter

Perolaka kategorija: TJ Brown vs. Danny Chavez

Uvodni program

Ženska slamka kategorija: Felice Herrig vs. Virna Jandiroba

Perolaka kategorija: Herbert Burns vs. Daniel Pineda

Ženska slamka kategorija: Livinha Souza vs. Ashley Yoder

Laka kategorija: Jim Miller vs. Vinc Pichel

Glavni program

Poluteška kategorija: Magomed Ankalaev vs. Ion Cutelaba

Bantam kategorija: John Dodson vs. Merab Dvalishvili

Teška kategorija: Junior Dos Santos vs. Jairzinho Rozenstruik

Bantam kategorija: Sean O’Malley vs. Marlon Vera

Teška kategorija: Stipe Miocic vs. Daniel Cormier

Linker
26. travanj 2024 20:13