UFC

Poirier i Hooker održali lekciju iz gospodskog ponašanja u skladu s trenutnom situacijom

Dustin Poirier i Dan Hooker
 Youtube|Instagram
Primjer kako se treba ponašati u skladu s trenutnom situacijom u svijetu dali su dva gospodina iz UFC-ove lake kategorije. Ciljano smo ih tako nazvali, budući da su Dustin Poirier i Dan Hooker dali pravi primjer kako se svi trebamo ponašati jedni prema drugima, ne samo u vrijeme krize, nego i inače.

Poirier i Hooker trebali su se međusobno boriti u glavnoj borbi UFC Fight Nighta 175 koji je na rasporedu 16. svibnja u San Diegu. Ta priredba još uvijek nije otkazana, no svi su svjesni kako je tako što itekako moguće. Za razliku od nekih boraca poput Sama Alveya, koji su frustrirani otkazivanjem svojih nastupa, Poirier i Hooker shvaćaju kako je opća sigurnost najvažnija i jedan su drugom poželjeli sve najbolje i vjerojatni susret u neko bolje vrijeme.

Sve je krenulo s tim kad je Poiriera fan na Twitteru pitao ima li što u planu, da bi on odgovorio kako se treba boriti protiv Dana Hookera u svibnju. Upravo je taj upis podijelio novozelandski borac uz vrlo lijepu poruku.

"Možemo se boriti kad sva ova prašina slegne. U međuvremenu želim puno zdravlja tebi i tvojoj obitelji", napisao je "Hangman" u svom statusu.

Nije dugo trebalo da mu Poirier odgovori na jednako lijep način: "U potpunosti želim to isto i tebi. Neka ti i tvoja obitelj ostanete zdravi. Mi ćemo se lako dogovoriti i pronaći termin za našu borbu."

Borba Poiriera i Hookera bila bi vrlo važna za kategoriju jer se radi o sudaru dva Top 5 borca lake kategorije. No, u ovakvoj situaciji, dok je još uvijek sve i više nego neizvjesno, najvažnije je ostati zdrav i na sigurnom. Neovisno o tome gdje u svijetu se nalazite i kakva tamo bila situacija. Vremena za borbe, ali i za sve ostale aktivnosti bit će dovoljno.

Linker
24. travanj 2024 18:57