UFC

Poirier prihvatio Hookerov izazov: 'Imam 25 minuta za tebe, samo reci kada i gdje'

Jorge Masvidal i Dustin Poirier
 Instagram
Dan Hooker prošlog je vikenda ostvario najveću pobjedu svoje karijere kada je na UFC Fight Nightu u Aucklandu svladao Paula Feldera nakon sjajnih 25 minuta borbe.

Hookera je pobjeda lansirala u Top 5 boraca lake kategorije i sada gleda prema samom vrhu i pojasu kojeg drži Khabib Nurmagomedov. No, nakon treće pobjede u nizu svjestan je da se još mora dokazati pobjedom protiv najboljih boraca u diviziji i zato je ovog tjedna otkrio da za njega postoje samo dvije logične opcije - Justin Gaethje i Dustin Poirier.

"Želim se boriti protiv Gaethjea, mislim da bi mi on bio najbolji protivnik. No, ako je on zauzet, onda je Dustin Poirier taj. Gaethje ili Poirier, niti jedna druga opcija u ovom trenutku nema smisla", rekao je Hooker, odabravši tako četvrtog i drugorangiranog borca UFC-ove ljestvice.

Iako tijekom ranijih prozivki od strane istog borca nije pokazivao interes, Poirier je ovaj put odgovorio Hookeru.

"Imam 25 minuta za tebe. Samo reci kada i gdje", odgovorio mu je Poirier, koji trenutno nema dogovorenu borbu.

Prošle jeseni poražen je u borbi za titulu od Khabiba Nurmagomedova. Posljednji put Poirier je pet rundi odradio protiv Maxa Hollowaya prije gotovo godinu dana, kada je jednoglasnom odlukom osvojio privremeni pojas prvaka lake kategorije.

Linker
25. travanj 2024 18:14