UFC

Poslastica za fanove: UFC večeras časti cijelom snimkom najbolje priredbe u 2019. godini

UFC 239
Dok svi s nestrpljenjem čekamo vijesti o normalizaciji svjetske situacije i polaganom povratku normalnoj svakodnevici, UFC će nam nedostatak borilačkih priredbi pokušati barem malo ublažiti emitiranjem one najbolje koju su u prošlog godini ponudili. Večeras od 19 sati, putem službenih UFC-ovih kanala, pogledajte cijelu snimku UFC 239 priredbe.

Već samom ponudom borbi na svom programu, UFC 239 istaknuo se kao jedna od vodećih MMA priredbi u 2019. godini. Uostalom, održavala se u sklopu "International Fight Weeka", što je za UFC uvijek dodatni poticaj ponuditi popis borbi na koji niti jedan fan neće ostati ravnodušan. To su prošle godine i učinili, a preostalo je samo na borcima i borkinjama da to opravdaju. To su itekako napravili!

Jon Jones branio je titulu po drugi put otkako je ponovno došla u njegovo vlasništvo, a protivnik mu je bio Thiago Santos. Amanda Nunes trebala je imati ozbiljan ispit u liku i djelu Holly Holm, a posebnu pažnju oko sebe imala je borba velter kategorije između Jorgea Masvidala i Bena Askrena, koji su već izvan kaveza odradili jako zanimljivu nultu rundu. Glavni program još je ispunila borba Luke Rockholda protiv Jana Blachowicza, kojom se bivši prvak srednje kategorije nadao izboriti izazivačku poziciju u poluteškoj, a sve je otvoreno susretom Michaela Chiese i Diega Sancheza. Uvodni programu nije zaostajao uzbuđenjem.

Taj sjajni event UFC će danas od 19 sati prikazivati putem svog Youtube kanala. Video je zapravo već spreman i nalazi se na dnu ovog teksta. Pripremite se i uživajte još jednom u najboljoj MMA priredbi 2019. godine.

Linker
23. travanj 2024 09:52