UFC

Poznate sve informacije o idućoj borbi McKenzie Dern

McKenzie Dern
 Instagram
Nakon što je prošlu godinu završila povratkom nakon trudnoće i poroda, ali i prvim porazom u svojoj profesionalnoj MMA karijeri, McKenzie Dern saznala je kad će se u 2020. godini pokušati vratiti pobjedama. Čeka ju borba na UFC Fight Nightu 173, koji se održava 25. travnja.

Mnogi su smatrali kako se popularna borkinja odlučila vratiti prebrzo nakon što je na svijet donijela svoje prvo dijete. No, iste je odmah razuvjerila promjenom svojih navika. Po prvi put nije imala problema s kilogramima, svi su hvalili njenu formu i izgled te se očekivao nastavak pobjedničkog niza. I bila je ona uistinu kondicijski spremna. Jedino što je naletjela na bolju. Amanda Ribas napravila je sve što je trebala i dominantno je uzela pobjedau.

Sad za Dern slijedi razdoblje u kojem treba pokazati što je naučila iz tog poraza. Poznata je teorija kako se pravi karakter borca vidi tek u borbi nakon prvog posrnuća, a nju to čeka 25. travnja. Na Fight Nightu u Lincolnu borit će se protiv Ariane Carnelossi iz Brazila.

27-godišnja Carnelossi (12-2, 0-1 UFC) u promociji je debitirala u rujnu prošle godine, kad je bolja od nje bila Angela Hill. Inače, čak osam pobjeda ostvarila je nokautom pa se zna gdje će biti najveća prijetnja za Dern.

Godinu dana mlađa Dern inače je najuspješnija grapplerica u povijesti, a nakon te karijere se posvetila MMA-u. Prije prvog poraza nanizala je sedam uspješnih nastupa, od čega dva kao UFC borkinja. Iz svog grappling vremena donijela je veliki broj fanova, da bi se taj broj kroz UFC promociju samo povećao.

Linker
20. travanj 2024 00:28