UFC

Pripremite se za 'pravo nasilje': Dogovoren jedan od najzabavnijih okršaja u velteru!?

 Screenshot (YouTube)
Možda smo već sad saznali tko bi mogao biti idući protivnik Diega Sancheza (29-12).

Popularnog 'Nightmarea' još samo jedna pobjeda dijeli da stigne do 30. u profesionalnoj karijeri koju je započeo davne 2002. godine.

A da se radi o okršaju koji bi mogao razveseliti fanove, saznali smo od njegovog potencijalnog suparnika.

Riječ je o Emilu Meeku (9-4-1-1). Norvežaninu iz Trondheima kojeg se, baš kao i Diega, smatra jednim od najzabavnijih boraca iz velter kategorije.

"Već smo se dogovorili oko borbe. UFC, dopustite meni i ovoj legendi da za publiku priredimo jedan pravi nalet nasilja", napisao je Meek na svom Twitteru.

Do ovog je dogovora došlo nakon optužbe Sancheza koji tvrdi da Meek koristi ilegalne načine za oporavak od skidanja kilograma i intravensku nadoknadu tekoćine. No, Diego je unatoč tome pristao na okršaj, a 'Valhalla' ga pokušao uvjeriti da nema nikakvu namjeru varati.

"Ja nisam čudovište od 90 kilograma, ali jesam Viking od 84. Imaš moju riječ, ne koristim intravensku nadoknadu tekućine", odgovorio je Meek na optužbe.

Legendarnom Sanchezu bi ovo bio prvi nastup nakon poraza od Michaela Chiese na UFC 239 priredbi iz srpnja ove godine. S druge strane, Meek nije nastupio od sedmog mjeseca 2018. kada mu je Bartosz Fabinski nanio drugi uzastopni poraz.

Linker
19. travanj 2024 07:19