UFC

Procurila imena dvojice glavnih kandidata za McGregorovog protivnika, oglasio se i Dana White!

 Screenshot (YouTube)
Velika press konferencija Conora McGregora donijela nam je više informacija o njegovom povratku. Irac je u Moskvi otkrio da se vraća 18. siječnja u Las Vegasu. Protivnika nije htio otkriti, ali gdje god zavirimo iskaču dva velika imena...

"Ovim putem najavljujem svoju povratničku borbu. 18. siječnja u Las Vegasu, u T-Mobile Areni. To je moja povratnička borba, 12 tjedana od danas. U savršenoj sam formi i datum sam dogovorio s organizacijom. Imam ime protivnika, ali iz iskustva vam ga ne mogu reći. Koliko god to želim, ako to napravim, UFC će ga zamijeniti jer su oni takva kompanija", ispalio je u četvrtak McGregor.

Ako ćemo vjerovati uglavnom jako dobro upućenom Arielu Helwaniju, Justin Gaetheje i Donald Cerrone glavni su kandidati za McGregorovog protivnika, a između njih je 'Cowboy' taj koji ima malu prednost.

Da se nešto 'kuha' upravo za taj datum koji je McGregor spomenuo, javio je i Brett Okamoto s ESPN-a. On je na Twitteru prenio komentar Dane Whitea.

"Da, mi ciljamo na taj datum za Conorov povratak, ali trenutno niti jedan dogovor nije ni blizu potpisa".

18. siječnja trebala bi se održati UFC 246 priredba. Ako se McGregor zaista vrati na tom eventu, bio bi to njegov prvi nastup otkako je 6. listopada 2018. izgubio u povijesnom okršaju s Khabibom Nurmagomedovom.

Linker
19. travanj 2024 22:52