UFC

Propao i 'plan B' za UFC 248 priredbu!

Darren Till
 Jason Silva/AGIF/ AFP
Novi problemi za UFC, sada se ozlijedio i Darren Till pa će ljudi iz najjače svjetske MMA promocije morati pronaći novog borca za UFC 248 priredbu.

Darren Till bio je UFC-ov 'plan B' i borac koji je trebao zamijeniti Roberta Whittakera na eventu koji nas čeka 7. ožujka u Las Vegasu.

Whittaker je, podsjetimo, prije nekoliko dana otkazao nastup protiv Jareda Cannoniera. Točan razlog nije navodio, ali je otkrio da se radi o nečemu privatne prirode.

"Ispričavam se svim svojim prijateljima, navijačima i obitelji što se ne mogu boriti u ožujku. Puno se toga dogodilo u posljednjih 12 mjeseci i sada moram neko vrijeme provesti u krugu obitelji, malo stati na loptu i vratiti fokus. Još jednom se ispričavam svima, ali znajte da ću se vratiti. Najbolje od mene tek dolazi", napisao je nedavno na Instagramu Whittaker kojem je to trebao biti prvi nastup nakon gubitka titule u meču s Israelom Adesanyom.

UFC se nakon odluke bivšeg prvaka okrenuo drugoj opciji. Zamjena je trebao biti Till, ali sada BJPenn.com javlja kako je Dana White otkrio da je 27-godišnjak iz Liverpoola ozlijedio gležanj.

Cannonier je tako ponovno osao bez protivnika, a vremena i opcija polako ponestaje...

Linker
19. travanj 2024 17:14