UFC

Provjerili smo tko je favorit u tjednu velikog UFC-a 241!?

DC vs. Stipe Miočić
 Službeni poster (UFC)
Daniel Cormier je od trenutka kada su "bookmakeri" u svoje ponude uvrstili revanš protiv Stipe Miočića bio blagi favorit. Taj je status održao i u tjednu meča, koji će se ovog vikenda održati u kalifornijskom Anaheimu.

S obzirom da je meč u većini kladionica u ponudu uvršten sredinom svibnja, bilo je zanimljivo pratiti kretanje koeficijenata u "online" kladionicama. U prosjeku, Cormier je krenuo kao favoriti na čiju se pobjedu nudilo 1.67, a sada, nekoliko mjeseci kasnije, na pobjedu aktualnog prvaka možete dobiti gotovo identičnu kvotu - 1.69. U jednom trenutku se osjetio neznatan pad, no jednom kada se koeficijent stabilizirao, do samog kraja je ostao gotovo isti.

Slično je bilo i s Miočićem, koji je krenuo kao autsajder na čiju pobjedu možete dobiti 2.30, a na današnji dan u prosjeku se nudi 2.19. Tek nekoliko kladioničarski kuća na slavlje DC-ja nudi manje od 1.60, a na ono Stipe Miočića više od 2.35.

Sjajn popis borbi UFC-a 241 nam nudi još nekoliko zanimljivih mečeva za ljubitelje klađenja. Pa je tako bivši prvak Anthony Pettis blagi favorit u povratničkom meću Natea Diaza. U jednom trenutku je taj dvoboj u ponudi kladionica bio poravnat, no kako se bližila priredba u Anaheimu, tako je Diaz postajao sve veći "underdog" u odnosu na svog protivnika. Trenutačno na pobjedu "Showtimea" u prosjeku možete dobiti 1.80, dok je kvota na slavlje Diaza oko 2.08.

Spomenimo i da je Ian Heinisch favorit protiv Dereka Brunsona, a Yoel Romero protiv Paula Coste u njihovim međusobnim dvobojima na glavnoj karti UFC-a 241.

Daniel Cormier vs. Stipe Miočić 1.69 - 2.19
Anhony Pettis vs. Nate Diaz 1.80 - 2.08
Derek Brunson vs. Ian Heinisch 2.40 - 1.60
Yoel Romero vs. Paulo Costa 1.60 - 2.40

Linker
19. travanj 2024 11:35