UFC

Rafael Dos Anjos prozvao McGregora i podsjetio Diaza koji je jedini razlog njegove zarade

Rafael Dos Anjos
 screenshot/YouTube
Rafael Dos Anjos traži borbu protiv Conora McGregora, a našao je vremena i obratiti se Nateu Diazu

Rafael Dos Anjos trenutno je u fazi potrage za svojom idućom borbom. Nakon što je nedavno naveo nekoliko potencijalnih protivnika, bivši prvak lake kategorije odlučio je toj listi pridodati još jedno ime. Želi ugovoriti borbu koju je već trebao odraditi početkom 2016. godine, ali se tim putem ozlijedio.

Naravno, riječ je o ogledu protiv Conora McGregora, čijim je otkazivanjem krenuo niz događanja koji su uvelike utjecali na ono što je UFC danas.

"Conor McGregor, ako tražiš protivnika za borbu, ja sam taj. Laka kategorije, velter ili međukategorija, znaš da sam uvijek prava stvar za tebe", poručio je McGregoru njegov bivši potencijalni protivnik, poručivši mu da odustane od umirovljenja.

Nakon što je Dos Anjos otkazao tu borbu te automatski time ostao bez zarade karijere, priliku je iskoristio Nate Diaz. Uskočio je u tu borbu, a ostatak je povijest. Diaz se od tada redovno hvali novcem koji je zaradio, a to posebno smeta čovjeku čija ozljeda je do toga dovela.

"Nate Diaz, prestati napominjati koliko novaca si zaradio, nikad nemoj zaboraviti tko si i što si. Došao si do velikog novca samo zbog toga što sam se ja ozlijedio", poručio je Diazu, koji je nedavno kritizirao ugovaranje borbe Usmana i Burnsa.

Dos Anjos se posljednji put borio u siječnju, kad ga je savladao Michael Chiesa. To mu je drugi poraz u nizu i četvrti u posljednjih pet borbi.

Linker
19. travanj 2024 10:09